Les llars d’infants privades tornen a obrir portes amb 10 infants per aula

by | juny 17, 2020 | Societat, Terra Educativa

La llar d’infants privada de Bellaterra, La Llar d’en Pitus, tornarà a obrir portes als infants. Després que les llars d’infants de tota la ciutat es plantéssin i decidíssin no obrir a fase 2 per les condicions de la reobertura, que implicaven, entre altres coses, un màxim de 5 infants per espai, ara accepten tornar a obrir, almenys les privades.

Segons explica la directora de La Llar d’en Pitus, Queralt Martín, tornaran a obrir als infants el pròxim dia 22 de juny ja que “des del Departament d’Educació han relaxat les mesures per la reobertura en tots els aspectes”. Una posició que agraeix la bellaterrenca, ja que “estaven proposant les ‘antiescoles'”, amb només cinc infants per espai, sense servei de menjador i sense menors de menys d’un any.

“Segons les mesures anteriors, haviem de tenir cada nen en un espai de quatre per quatre metres, i no es podien ni tocar ni jugar junts”, explica Martín. Ara, però, des de la Generalitat “entenen que a l’etapa dels 0 a 3 anys no és possible i ens deixen fer grups reduïts de fins a 10 infants i un professor per espai”, destaca la directora.

Pel que fa a les llars d’infants públiques de Cerdanyola, des de l’Ajuntament indiquen que s’estan plantejant obrir a mitjans del mes de juliol, tot i que de moment no hi ha cap decisió definitiva.


FOTO PORTADA: Una nena a la Llar d’en Pitus | Cedida

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: