[TEXT: Queralt Martín, directora de La Llar d’en Pitus]

“Els infants, els grans oblidats de la crisi de la COVID-19, recuperarem una mica de normalitat amb grups reduïts i estables, com vulgueu, però una mica de “normalitat”!

Recuperarem el nostre dia a dia, retrobarem els nostres espais estimats, els nostres amics, el nostre joc compartit…, perquè, encara que els senyors polítics se n’oblidin, som ANIMALS SOCIALS! Sí, sí i no ho diem nosaltres, sinó un tal Sr. Aristòtil des de fa ja uns quants anys! Les persones som animals; i, a més, SOCIALS! Necessitem de la resta per poder sobreviure tant fisiològica com a intel·lectual i emocionalment, i això condiciona tots els aspectes de la nostra vida. El mateix Aristòtil ja va assenyalar que «el que diferencia l’home de la resta d’animals és la paraula», i que aquesta capacitat d’expressar-nos és el vehicle per articular la societat.

No ho oblidem mai, senyors polítics, necessitem jugar, compartir, socialitzar PER SER FELIÇOS!! Si torna haver-hi un rebrot, penseu en nosaltres, en els nostres drets i en les nostres necessitats afectives, emocionals i educatives!

Moltes gràcies! Els infants del Pitus!!

Som Educació de Base”


FOTO PORTADA: Dos infants juguen a La Llar d’en Pitus | Llar d’en Pitus