La presidència de l’EMD de Bellaterra ha canviat de mans de forma temporal. Segons ha fet públic l’entitat bellaterrenca aquest dijous 18 de juny, Ramon Andreu s’absentarà del seu càrrec durant 12 setmanes a causa d’una baixa per paternitat. En substitució seva, el vocal de Gent per Bellaterra Guillem Nadal assumirà el càrrec de forma delegada.

Segons explica la mateixa EMD, aquest traspàs de funcions temporal es deu a què el president de l’EMD va ser pare el passat 20 de maig i ara gaudirà d’un permís fins l’11 d’agost. Nadal, per tant, assumirà totes les atribucions que fins ara corresponien únicament al president de l’EMD, com la presidència del Ple de la Junta de Veïns o la signatura de decrets de presidència.

Vocals del mandat 2019-2023 a l’EMD de Bellaterra, amb l’alcalde Carles Cordón i el president Ramon Andreu | Laia TRDes de l’entitat expliquen també que Nadal ha renunciat expressament a la retribució econòmica derivada de l’assumpció el càrrec temporal. Per tant, el vocal seguirà cobrant només de l’administració els 90 euros d’assistència als plens de la Junta de Veïns i els 80 d’assistència a cada Comissió Informativa de Presidència. Pel que fa al sou d’Andreu, fixat en de 41.790 euros anuals, serà adaptat de forma normal a les condicions de la baixa.

Podeu veure el comunicat a continuació:L’EMD aclareix, també, que durant la votació per la presidència de l’administració bellaterrenca, a les paperetes es destacava que el substitut d’Andreu, en cas necessari, seria el vocal Guillem Nadal.


FOTO PORTADA: Guillem Nadal prenent possessió de l’acta de vocal de Gent per Bellaterra, el 15 de juny del 2019 | Laia TR