Guillem Nadal assumeix la presidència de l’EMD de forma delegada

by | juny 18, 2020 | Política

Guillem Nadal prenent possessió de l'acta de vocal, el 15 de juny del 2019 | Laia TR

La presidència de l’EMD de Bellaterra ha canviat de mans de forma temporal. Segons ha fet públic l’entitat bellaterrenca aquest dijous 18 de juny, Ramon Andreu s’absentarà del seu càrrec durant 12 setmanes a causa d’una baixa per paternitat. En substitució seva, el vocal de Gent per Bellaterra Guillem Nadal assumirà el càrrec de forma delegada.

Segons explica la mateixa EMD, aquest traspàs de funcions temporal es deu a què el president de l’EMD va ser pare el passat 20 de maig i ara gaudirà d’un permís fins l’11 d’agost. Nadal, per tant, assumirà totes les atribucions que fins ara corresponien únicament al president de l’EMD, com la presidència del Ple de la Junta de Veïns o la signatura de decrets de presidència.

Vocals del mandat 2019-2023 a l’EMD de Bellaterra, amb l’alcalde Carles Cordón i el president Ramon Andreu | Laia TRDes de l’entitat expliquen també que Nadal ha renunciat expressament a la retribució econòmica derivada de l’assumpció el càrrec temporal. Per tant, el vocal seguirà cobrant només de l’administració els 90 euros d’assistència als plens de la Junta de Veïns i els 80 d’assistència a cada Comissió Informativa de Presidència. Pel que fa al sou d’Andreu, fixat en de 41.790 euros anuals, serà adaptat de forma normal a les condicions de la baixa.

Podeu veure el comunicat a continuació:L’EMD aclareix, també, que durant la votació per la presidència de l’administració bellaterrenca, a les paperetes es destacava que el substitut d’Andreu, en cas necessari, seria el vocal Guillem Nadal.


FOTO PORTADA: Guillem Nadal prenent possessió de l’acta de vocal de Gent per Bellaterra, el 15 de juny del 2019 | Laia TR

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: