El pròxim dijous 25 de juny començarà una ronda de campanyes de donació de sang a Cerdanyola del Vallès per aquest estiu. Cada primer i últim dijous de mes, durant el juliol i l’agost, els veïns i veïnes de la ciutat i Bellaterra podran donar sang a l’Ateneu cerdanyolenc, al carrer de la Indústria.

Les jornades es duran a terme de 10h a 14h i de 17h a 21h i tindran un caràcter quinzenal:

  • 25 de juny
  • 9 i 23 de juliol
  • 6 i 20 d’agost

Les persones que vulguin donar sang hauran de reservar hora al web donarsang.gencat.cat i seguir les mesures de seguretat establertes, com fer servir el gel esterilitzant que hi haurà a la sala i guardar la distància mínima interpersonal d’1’5 metres. A més, es  facilitaran bolígrafs d’un sol ús per emplenar els qüestionaris.

Ets donant de sang #etsIMPRESCINDIBLE

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

Cerdanyola és un dels municipis que ha acollit diverses jornades de donació durant l’estat d’alarma. El passat més de maig van participar més de 230 persones en les tres campanyes que es van organitzar a l’Ateneu.

La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals i cada dia es necessiten de 800 a 1000 donacions de sang a Catalunya