La ciutat acollirà campanyes de donació de sang cada 15 dies durant l’estiu

by | juny 19, 2020 | Societat

El pròxim dijous 25 de juny començarà una ronda de campanyes de donació de sang a Cerdanyola del Vallès per aquest estiu. Cada primer i últim dijous de mes, durant el juliol i l’agost, els veïns i veïnes de la ciutat i Bellaterra podran donar sang a l’Ateneu cerdanyolenc, al carrer de la Indústria.

Les jornades es duran a terme de 10h a 14h i de 17h a 21h i tindran un caràcter quinzenal:

  • 25 de juny
  • 9 i 23 de juliol
  • 6 i 20 d’agost

Les persones que vulguin donar sang hauran de reservar hora al web donarsang.gencat.cat i seguir les mesures de seguretat establertes, com fer servir el gel esterilitzant que hi haurà a la sala i guardar la distància mínima interpersonal d’1’5 metres. A més, es  facilitaran bolígrafs d’un sol ús per emplenar els qüestionaris.

Ets donant de sang #etsIMPRESCINDIBLE

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

Cerdanyola és un dels municipis que ha acollit diverses jornades de donació durant l’estat d’alarma. El passat més de maig van participar més de 230 persones en les tres campanyes que es van organitzar a l’Ateneu.

La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals i cada dia es necessiten de 800 a 1000 donacions de sang a Catalunya

Vols llegir més…?

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Mor una dona de 87 anys en un incendi d’un habitatge a Terrassa

Una dona de 87 anys mor dins d’un edifici incendiat a Terrassa aquest dilluns a la matinada. A les 03.10 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc, és on han trobat a la víctima en estat crític.

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: