L’EMD de Bellaterra va convocar aquest dijous un Ple extraordinari urgent. La primera reunió dels vocals de l’administració bellaterrenca des de l’inici de l’estat d’alarma i la crisi del coronavirus es farà aquest divendres 19 a les 20.30 h, a través de videoconferència, i es podrà seguir a través de la pàgina de Facebook de l’EMD de Bellaterra, en directe.

La convocatòria, feta amb un marge de vora 24 hores, serà la primera vegada en què l’administració bellaterrenca articuli un ple de forma telemàtica. També serà la primera vegada en què Ramon Andreu no exerceixi com a president del Ple, ja que Guillem Nadal ha assumit el càrrec de forma delegada fins l’agost.

Pel que fa al contingut de la reunió, tindrà a veure amb qüestions internes de l’entitat. D’una banda, per donar compte del Decret 37/2020 de l’entitat, per designar als vocals Guillem Nadal i Tensi Torrecilla com a presidents de l’EMD en funcions. D’altra banda, es preveu modificar el ROEM (Reglament Orgànic de l’EMD), per poder combinar la presencialitat i l’assistència telemàtica als plenaris de cara a situacions d’emergència com la pandèmia del coronavirus.

Podeu veure l’Ordre del Dia a continuació: