Reunió extraordinària urgent de la Junta de Veïns, aquest divendres per videoconferència

by | juny 19, 2020 | Política

L’EMD de Bellaterra va convocar aquest dijous un Ple extraordinari urgent. La primera reunió dels vocals de l’administració bellaterrenca des de l’inici de l’estat d’alarma i la crisi del coronavirus es farà aquest divendres 19 a les 20.30 h, a través de videoconferència, i es podrà seguir a través de la pàgina de Facebook de l’EMD de Bellaterra, en directe.

La convocatòria, feta amb un marge de vora 24 hores, serà la primera vegada en què l’administració bellaterrenca articuli un ple de forma telemàtica. També serà la primera vegada en què Ramon Andreu no exerceixi com a president del Ple, ja que Guillem Nadal ha assumit el càrrec de forma delegada fins l’agost.

Pel que fa al contingut de la reunió, tindrà a veure amb qüestions internes de l’entitat. D’una banda, per donar compte del Decret 37/2020 de l’entitat, per designar als vocals Guillem Nadal i Tensi Torrecilla com a presidents de l’EMD en funcions. D’altra banda, es preveu modificar el ROEM (Reglament Orgànic de l’EMD), per poder combinar la presencialitat i l’assistència telemàtica als plenaris de cara a situacions d’emergència com la pandèmia del coronavirus.

Podeu veure l’Ordre del Dia a continuació:

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: