Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya mantindrà el seu servei durant la revetlla de Sant Joan fins a la mitjanit a tota Catalunya, també a Bellaterra.

Així ho han anunciat aquest dilluns 22 de juny a les seves xarxes socials. Aquesta limitació d’horari s’aplica doncs també a la línia S2, al seu pas pel barri, i serà especialment determinant per aquells i aquelles que vagin a passar la revetlla fora de Bellaterra.

En sentit Barcelona, l’últim comboi sortirà a les 23.26 h, mentre que en direcció Sabadell l’últim tren passarà a les 00.22 h del dia 24. D’altra banda, per la tornada, el primer tren des de Barcelona del dia de Sant Joan arribarà a Bellaterra a les 06.16 h, i des de Sabadell a les 05.39 h, segons es pot consultar a la pàgina web de Ferrocarrils.


FOTO PORTADA: Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Bellaterra | Toni Alfaro