Ferrocarrils obrirà per Sant Joan fins a la mitjanit

by | juny 22, 2020 | Societat

Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Bellaterra | Toni Alfaro

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya mantindrà el seu servei durant la revetlla de Sant Joan fins a la mitjanit a tota Catalunya, també a Bellaterra.

Així ho han anunciat aquest dilluns 22 de juny a les seves xarxes socials. Aquesta limitació d’horari s’aplica doncs també a la línia S2, al seu pas pel barri, i serà especialment determinant per aquells i aquelles que vagin a passar la revetlla fora de Bellaterra.

En sentit Barcelona, l’últim comboi sortirà a les 23.26 h, mentre que en direcció Sabadell l’últim tren passarà a les 00.22 h del dia 24. D’altra banda, per la tornada, el primer tren des de Barcelona del dia de Sant Joan arribarà a Bellaterra a les 06.16 h, i des de Sabadell a les 05.39 h, segons es pot consultar a la pàgina web de Ferrocarrils.


FOTO PORTADA: Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Bellaterra | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: