Apunta’t al casal de dansa de Viviana Hounie

by | juny 23, 2020 | Comerços Amics, Cultura

Ballet | Cedida

L’Estudi de Dansa Viviana Hounie enceta l’estiu amb un casal de dansa perquè tothom pugui gaudir de la dansa a l’estiu, ben a la vora de Bellaterra. Des de l’escola i esbart inicien, a partir del pròxim 6 de juliol, un casal d’estiu dirigit a petits, joves i adults per iniciar-se o desenvolupar l’expressió artística a través de la dansa.

Al casal infantil, es podrà aprendre ballet, dansa contemporània i hip hop, mentre que al juvenil es farà dansa contemporània i ballet. Les classes estaran dirigides per professors de gran reconeixement nacional i internacional, i signifiquen una tornada a l’activitat presencial de l’escola de dansa de Sant Cugat.

D’altra banda, des del centre tenen molt presents les mesures de seguretat sanitària per evitar el contagi pel coronavirus. Per això han adaptat la seva oferta formativa, els seus cursos i casals i les seves instal·lacions per a mantenir les directrius de les autoritats sanitàries perquè només us hàgiu de preocupar del plaer de ballar.

A més, des de l’escola recorden que les seves classes habituals s’allargaran fins el 28 de juliol.

Per a més informació, visiteu la seva pàgina web.

Viviana Hounie, Estudi de dansa

Direcció: carrer Vic, 28, 2on pis, Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Telèfon: 93 675 26 04, 650 223 234

Horari de secretaria: de dilluns a dijous, de 17.30 a 19.30 h

Email: info@vivianahounie.com

Web: vivianahounie.com

Facebook: Viviana Hounie Estudi de dansa 

Instagram: vivianahounieestudidedansa

Vols llegir més…?

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Música i poesia per recordar a Figueras, soprano i veïna de Bellaterra

Commemoració el desè aniversari de la mort de la soprano Montserrat Figueras, al monestir de Pedralbes a les 20:30h, demà, dia 23 de novembre. En l’homenatge, la música i la literatura seran els eixos conductors d’un acte per recordar una de les veus més destacades de la recuperació de la música antiga a Catalunya i, de fet, al conjunt d’Europa.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: