El Club Bellaterra reobre tots els seus espais després de tres mesos

by | juny 23, 2020 | Comerços Amics, Esports

Piscina exterior del Club amb zones delimitades per garantir la distància de seguretat | Toni Alfaro

L’esport a Bellaterra arriba a una nova normalitat amb la reobertura del Club Bellaterra. L’entitat va reobrir tots els seus espais i serveis al públic aquest dilluns 22 de juny, tot i que ja havia començat a obrir les seves pistes de pàdel amb l’entrada de Bellaterra a la fase 1. Per a fer-ho amb totes les garanties necessàries d’higiene contra el COVID-19, el Club ha desenvolupat un important Pla de reobertura.

La reorganització dels serveis del club esportiu bellaterrenc ha tingut com a màxima la seguretat dels socis per evitar la presència del coronavirus. Per a aconseguir-la, des del Club han pres diferents mesures, entre les què es troben:

  • Neteja completa i en profunditat de les instal·lacions prèvia a la reobertura
  • Desinfecció especialment habitual a superfícies d’alta freqüència de contacte com poms, taulells, recepció, material d’entrenament, màquines, polsadors, baranes i altres zones similars
  • Reposició permanent de sabó als vestuaris per afavorir la neteja de mans dels usuaris
  • Manteniment d’un temps de descans entre sessions d’activitats col·lectives per garantir-ne la neteja
  • Eliminació de l’empremta digital al control d’accès
  • Col·locació de cartelleria per avisar de les mesures d’higiene contra el COVID-19 a tot el recinte
  • Augment de la ventilació als espais coberts del Club, en la mesura del possible
  • Senyalització del terra per la pràctica esportiva o la zona de la piscina exterior per mantenir les distàncies de seguretat físiques
  • Instal·lació de punts de gel hidroalcohòlic per la seva aplicació constant
  • Reducció de l’aforament per garantir la distància física entre persones
La recepció del Club Bellaterra compta amb pantalles protectores i ha desactivat l’entrada amb empremta digital | T.A.

A més d’això, s’ha variat part de la normativa pels usuaris del Club, a fi de minimitzar el risc de contagi. Entre les noves normes es determina la prohibició d’accés a les instal·lacions als contagiats per COVID-19 o als que hagin estat en contacte amb persones que el pateixin. També es demana usar la tovallola a les sales d’activitats dirigides, l’ús de guants quan s’empri material en les activitats dirigides o a la sala de fitnes i respectar sempre una distància de seguretat de 2 metres amb altres usuaris.

També s’ofereixen una sèrie de recomanacions encaminades a facilitar la pràctica esportiva. Algunes són emprar un calçat exclusiu pel Club Bellaterra, portar una ampolla d’aigua pròpia per rehidratar-se, venir canviats de casa (tot i que els vestidors es poden emprar amb aforament limitat) o informar-se abans d’anar de l’ocupació d’espais i grups d’activitats dirigides.

Cartelleria d’avís sobre les mesures de seguretat sanitària contra el COVID-19 al Club Bellaterra | Toni Alfaro

Pel que fa a l’ús de la piscina exterior, des del Club destaquen que no cal patir per possibles contagis a l’interior, ja que el clor de l’aigua desactiva el virus. Sí s’ha d’anar amb compte als voltants de la platja de la piscina, on es posen les tovalloles, tot i que els espais estan delimitats i senyalitzats per evitar confusions respecte a la distància de seguretat. D’altra banda, el baret de la piscina s’obrirà a principis de juliol.


Podeu consultar tota la informació sobre el Pla de reobertura del Club Bellaterra aquí.

FOTO PORTADA: Piscina exterior del Club amb zones de tovallola delimitades per garantir la distància de seguretat | Toni Alfaro

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La Sansi de Bellaterra 2021 en imatges

La darrera edició de La Sansi de Bellaterra, celebrada el passat dissabte 11 de setembre, va comptar amb més de 750 inscrits i el que suposa un 7% de participants més que l’edició anterior. Amb aquestes xifres, la cursa que transcorre pels carrers de Bellaterra i la Via Verda es manté com la cursa més participativa de les que es fan durant la Diada a Catalunya

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: