El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, anomenat Fantosfreak, canviarà la data de celebració enguany per la incertesa de la crisi del coronavirus. La tradicional cita d’estiu del cinema a Cerdanyola, que habitualment se celebra al juliol, se celebrarà enguany entre el 31 d’agost i el 4 de setembre.

L’anunci de la organització de l’esdeveniment es fa després que el treball artístic s’hagi vist afectat pels mesos de confinament pel COVID-19. Per això, des del festival de cinema cerdanyolenc s’ha pres la decisió d’ajornar fins a finals de l’estiu la cita.

Tot i això, el Fantosfreak seguirà mantenint el seu format a la fresca habitual, a la Plaça del Turonet, tot reubicant les infreaestructures per reorganitzar l’espai i poder complir les mesures de seguretat necessàries. Tanmateix, des del festival es vol mantenir l’esperit de cada any i seguiran treballant durant tot l’estiu per poder tornar a fer gaudir els cerdanyolencs d’una de les cites culturals més importants de l’any a la ciutat.


FOTO PORTADA: Edició del 2019 del Fantosfreak | Cedida