El Fantosfreak, festival de cinema fantàstic de la ciutat, canvia de dates enguany

by | juny 23, 2020 | Cerdanyola, Cultura

Edició del 2019 del Fantosfreak | Cedida

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, anomenat Fantosfreak, canviarà la data de celebració enguany per la incertesa de la crisi del coronavirus. La tradicional cita d’estiu del cinema a Cerdanyola, que habitualment se celebra al juliol, se celebrarà enguany entre el 31 d’agost i el 4 de setembre.

L’anunci de la organització de l’esdeveniment es fa després que el treball artístic s’hagi vist afectat pels mesos de confinament pel COVID-19. Per això, des del festival de cinema cerdanyolenc s’ha pres la decisió d’ajornar fins a finals de l’estiu la cita.

Tot i això, el Fantosfreak seguirà mantenint el seu format a la fresca habitual, a la Plaça del Turonet, tot reubicant les infreaestructures per reorganitzar l’espai i poder complir les mesures de seguretat necessàries. Tanmateix, des del festival es vol mantenir l’esperit de cada any i seguiran treballant durant tot l’estiu per poder tornar a fer gaudir els cerdanyolencs d’una de les cites culturals més importants de l’any a la ciutat.


FOTO PORTADA: Edició del 2019 del Fantosfreak | Cedida

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: