El Fantosfreak, festival de cinema fantàstic de la ciutat, canvia de dates enguany

by | juny 23, 2020 | Cerdanyola, Cultura

Edició del 2019 del Fantosfreak | Cedida

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, anomenat Fantosfreak, canviarà la data de celebració enguany per la incertesa de la crisi del coronavirus. La tradicional cita d’estiu del cinema a Cerdanyola, que habitualment se celebra al juliol, se celebrarà enguany entre el 31 d’agost i el 4 de setembre.

L’anunci de la organització de l’esdeveniment es fa després que el treball artístic s’hagi vist afectat pels mesos de confinament pel COVID-19. Per això, des del festival de cinema cerdanyolenc s’ha pres la decisió d’ajornar fins a finals de l’estiu la cita.

Tot i això, el Fantosfreak seguirà mantenint el seu format a la fresca habitual, a la Plaça del Turonet, tot reubicant les infreaestructures per reorganitzar l’espai i poder complir les mesures de seguretat necessàries. Tanmateix, des del festival es vol mantenir l’esperit de cada any i seguiran treballant durant tot l’estiu per poder tornar a fer gaudir els cerdanyolencs d’una de les cites culturals més importants de l’any a la ciutat.


FOTO PORTADA: Edició del 2019 del Fantosfreak | Cedida

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: