Les visites a residències hauran de seguir restringides pel coronavirus

by | juny 23, 2020 | Societat

Residència El Cim de Bellaterra | Google

Les residències hauran de seguir complint el protocol de la fase 3 del desconfinament malgrat que Catalunya ha entrat en l’anomenada “fase de represa”, segons confirmaven a l’ACN fonts del Departament de Salut. Per tant, els centres on no hi hagi cap infectat o els que en tinguin algun però disposin de mitjans per aïllar-lo, estaran autoritzats a rebre visites de fins a 3 persones amb cita prèvia.

Les visites hauran de seguir les mesures de distanciament social habituals i hauran de dur guants i mascaretes. En cas que sigui possible, les reunions es faran en zona oberta i fins i tot es podran fer sortides de fins a una hora. Aquests protocols es poden flexibilitzar en els pròxims dies si les condicions ho permeten.

Cal tenir present que, segons dades del Departament, actualment hi ha 14.921 casos positius de coronavirus a les residències catalanes, per la qual cosa és recomanable extremar la prudència.

Precisament, aquest dijous l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) demanava “màxima claredat” i “concreció” al Govern per garantir la seguretat a les residències i evitar-hi rebrots del coronavirus.


FOTO PORTADA: Residència El Cim de Bellaterra | Google

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: