El Concert al Castell de Sant Marçal adapta les seves dates pel coronavirus

by | juny 25, 2020 | Cerdanyola, Cultura

Un músic de l'AMCV assajant amb mascareta | AMCV

El Concert al Castell es farà. L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) ha anunciat que celebraran el tradicional concert al jardí del Castell de Sant Marçal adaptant-se a les mesures de seguretat per la Covid-19. Una de les novetats és que el concert es farà dos dies: el 17 i el 18 de juliol.

Amb un vídeo teaser penjat a les seves xarxes socials, l’AMCV ha confirmat que la ciutat podrà gaudir del tradicional Concert al Castell. L’esdeveniment estarà adaptat a la ‘nova normalitat’ i farà un homenatge a “l’esforç que ha fet la ciutadania de Cerdanyola i la comarca”, tal com destaca l’etiqueta que han escollit per promocionar el concert: #elconcertqueetmereixes. La resta de detalls sobre el concert s’anunciaran aquest divendres.

El teaser mostra com els músics de l’agrupació han assajat aquests dies entre mascaretes, distància de seguretat i controls de temperatura. L’AMCV anima, així, a què la ciutadania es guardi les dues dates (17 i 18 de juliol) i formi part de l’esperat espectacle.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: