El Concert al Castell de Sant Marçal adapta les seves dates pel coronavirus

by | juny 25, 2020 | Cerdanyola, Cultura

Un músic de l'AMCV assajant amb mascareta | AMCV

El Concert al Castell es farà. L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) ha anunciat que celebraran el tradicional concert al jardí del Castell de Sant Marçal adaptant-se a les mesures de seguretat per la Covid-19. Una de les novetats és que el concert es farà dos dies: el 17 i el 18 de juliol.

Amb un vídeo teaser penjat a les seves xarxes socials, l’AMCV ha confirmat que la ciutat podrà gaudir del tradicional Concert al Castell. L’esdeveniment estarà adaptat a la ‘nova normalitat’ i farà un homenatge a “l’esforç que ha fet la ciutadania de Cerdanyola i la comarca”, tal com destaca l’etiqueta que han escollit per promocionar el concert: #elconcertqueetmereixes. La resta de detalls sobre el concert s’anunciaran aquest divendres.

El teaser mostra com els músics de l’agrupació han assajat aquests dies entre mascaretes, distància de seguretat i controls de temperatura. L’AMCV anima, així, a què la ciutadania es guardi les dues dates (17 i 18 de juliol) i formi part de l’esperat espectacle.

Vols llegir més…?

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Un any més, malgrat les condicions meteorològiques adverses i les restriccions sanitàries de la pandèmia, els Amics de Sant Pau de Riu-Sec van aconseguir reunir, aquest passat 16 de setembre, una bona colla de grups musicals, corals, sardanistes i membres propers a Sant Pau de Riu-Sec per celebrar el cinquè dels seus tradicionals aplecs

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: