El Concert al Castell de Sant Marçal adapta les seves dates pel coronavirus

by | juny 25, 2020 | Cerdanyola, Cultura

Un músic de l'AMCV assajant amb mascareta | AMCV

El Concert al Castell es farà. L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) ha anunciat que celebraran el tradicional concert al jardí del Castell de Sant Marçal adaptant-se a les mesures de seguretat per la Covid-19. Una de les novetats és que el concert es farà dos dies: el 17 i el 18 de juliol.

Amb un vídeo teaser penjat a les seves xarxes socials, l’AMCV ha confirmat que la ciutat podrà gaudir del tradicional Concert al Castell. L’esdeveniment estarà adaptat a la ‘nova normalitat’ i farà un homenatge a “l’esforç que ha fet la ciutadania de Cerdanyola i la comarca”, tal com destaca l’etiqueta que han escollit per promocionar el concert: #elconcertqueetmereixes. La resta de detalls sobre el concert s’anunciaran aquest divendres.

El teaser mostra com els músics de l’agrupació han assajat aquests dies entre mascaretes, distància de seguretat i controls de temperatura. L’AMCV anima, així, a què la ciutadania es guardi les dues dates (17 i 18 de juliol) i formi part de l’esperat espectacle.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: