Ja es pot anar a la UAB sense sol·licitud d’accés

by | juny 25, 2020 | Societat

Estudiants de l'Autònoma al seu eix central | UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona ja acull als visitants sense autorització. Amb la retirada de l’estat d’alarma el passat dilluns 22 de juny i l’entrada a la fase de represa, l’accés al campus de Bellaterra de la UAB va tornar a estar permès per a tothom, sense la necessitat de fer una sol·licitud d’autorització puntual, com sí s’havia de fer fins ara.

A mes, al centre universitari ja estan treballant en la organització del curs 2020-2021, i per tant també s’obriran les gestions acadèmiques per a fer tots els tràmits administratius necessaris relacionats amb els estudis. Per a gestionar-los, s’haurà d’assistir amb cita prèvia.

Pel personal que es reincorpora al campus, la universitat indica que s’ha de presentar una declaració de responsabilitat. Tot i això, als llocs de treball es garanteixen totes les mesures de prevenció i de seguretat, diuen des del centre, i afegeixen que és molt important que tothom segueixi les mesures d’higiene personal i de distanciament social.

Pel que fa a la docència del curs 2020-2021, la UAB iniciarà el curs amb tota la docència presencial que les circumstàncies permetin i una part de docència no presencial en allò que no es pugui fer al campus.  

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: