Ja es pot anar a la UAB sense sol·licitud d’accés

by | juny 25, 2020 | Societat

Estudiants de l'Autònoma al seu eix central | UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona ja acull als visitants sense autorització. Amb la retirada de l’estat d’alarma el passat dilluns 22 de juny i l’entrada a la fase de represa, l’accés al campus de Bellaterra de la UAB va tornar a estar permès per a tothom, sense la necessitat de fer una sol·licitud d’autorització puntual, com sí s’havia de fer fins ara.

A mes, al centre universitari ja estan treballant en la organització del curs 2020-2021, i per tant també s’obriran les gestions acadèmiques per a fer tots els tràmits administratius necessaris relacionats amb els estudis. Per a gestionar-los, s’haurà d’assistir amb cita prèvia.

Pel personal que es reincorpora al campus, la universitat indica que s’ha de presentar una declaració de responsabilitat. Tot i això, als llocs de treball es garanteixen totes les mesures de prevenció i de seguretat, diuen des del centre, i afegeixen que és molt important que tothom segueixi les mesures d’higiene personal i de distanciament social.

Pel que fa a la docència del curs 2020-2021, la UAB iniciarà el curs amb tota la docència presencial que les circumstàncies permetin i una part de docència no presencial en allò que no es pugui fer al campus.  

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: