L’Ajuntament obre l’oficina d’ajuts pel COVID-19 a la Biblioteca Central

by | juny 29, 2020 | Cerdanyola, Societat

Biblioteca Central de Cerdanyola | Arxiu

L’Ajuntament engegarà l’Oficina d’Ajuts COVID-19 el pròxim dimecres 1 de juliol a la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de la ciutat (plaça d’Enric Granados, 1). L’oficina s’obre amb la intenció de donar una assistència completa per tramitar ajuts econòmics a les persones físiques o jurídiques afectades per l’impacte de la crisi sanitària. 

Les subvencions que es poden sol·licitar i tramitar a través de l’Oficina són municipals i independents de les polítiques o els recursos que puguin venir d’altres administracions com la Generalitat o l’estat central.

Els ajuts que es gestionen des de l’Oficina COVID-19 són: 

  • Ajuts a les famílies per la reducció d’ingressos motivades per la COVID-19
  • Ajuts per a persones físiques o jurídiques amb activitat que s’ha vist afectada pel tancament 
  • Ajuts per a persones físiques o jurídiques amb activitat que ha vist reduït els seus ingressos almenys un 75%
  • Ajuts per a subjectes passius de la taxa d’ocupació de la via pública per taules i cadires
  • Ajuts per a subjectes passius de la taxa d’ocupació de la via pública amb parades als mercats o fires del divendres.

Les subvencions es podran sol·licitar fins al 28 de juliol. Tots els tràmits es poden fer telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament disponible les 24 hores. En cas necessari també es podrà fer el tràmit presencialment a l’oficina demanant cita prèvia al 674 400 136. L’horari serà de 9h a 13h i de 17h a 19h.


FOTO PORTADA: Biblioteca Central de Cerdanyola | Arxiu

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: