Les entitats aposten per una Festa Major presencial

by | juny 29, 2020 | Cultura

Infant gaudint dels inflables durant la Festa Major de Bellaterra 2019 | Toni Alfaro

A dos mesos de la celebració de la Festa Major l’EMD indica que les entitats bellaterrenques aposten per una Festa Major presencial, i no virtual com s’havia proposat en un primer moment des de l’administració. Encara no hi ha cap decisió presa per part del govern, destaquen des de l’EMD, tot i que les associacions ja van presentar una sèrie de propostes encaminades a una Festa Major presencial a la reunió del Consell de Cultura del passat 25 de juny.

Les diferents entitats de Bellaterra van presentar una sèrie de propostes d’activitats adaptades a la nova situació, amb flexibilitat i en consonància amb les mesures de seguretat sanitària que s’exigeixin. En una nova reunió, que es preveu per aquest mes de juliol, es decidirà de forma definitiva quines activitats es faran i com serà el format de la festa grossa del barri.

I és que ara falta el vistiplau del govern de Bellaterra per a donar una forma definitiva a la celebració. Tot i això, la forma final de la Festa Major estarà marcada per possibles rebrots de coronavirus que es produeixin al llarg de l’estiu. Fins a principis de setembre, quan s’ha de celebrar la festivitat a Bellaterra, l’evolució de la pandèmia marcarà el pas d’aquesta i altres celebracions al barri i altres indrets del voltant.

Vols llegir més…?

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

Gran èxit de Fòrum Bellaterra al voltant de la cultura i l’arquitectura

La cultura al punt de mira per a més de 50 belletarrencs. El passat dijous dia 21 d’octubre es va dur a terme una tertúlia del Fòrum de Bellaterra, a càrrec de Miquel Angel Ramos, arquitecte bellaterrenc i membre de la Junta Directiva de l’Associació; presentat per Ramon Fort, exgerent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: