Les entitats aposten per una Festa Major presencial

by | juny 29, 2020 | Cultura

Infant gaudint dels inflables durant la Festa Major de Bellaterra 2019 | Toni Alfaro

A dos mesos de la celebració de la Festa Major l’EMD indica que les entitats bellaterrenques aposten per una Festa Major presencial, i no virtual com s’havia proposat en un primer moment des de l’administració. Encara no hi ha cap decisió presa per part del govern, destaquen des de l’EMD, tot i que les associacions ja van presentar una sèrie de propostes encaminades a una Festa Major presencial a la reunió del Consell de Cultura del passat 25 de juny.

Les diferents entitats de Bellaterra van presentar una sèrie de propostes d’activitats adaptades a la nova situació, amb flexibilitat i en consonància amb les mesures de seguretat sanitària que s’exigeixin. En una nova reunió, que es preveu per aquest mes de juliol, es decidirà de forma definitiva quines activitats es faran i com serà el format de la festa grossa del barri.

I és que ara falta el vistiplau del govern de Bellaterra per a donar una forma definitiva a la celebració. Tot i això, la forma final de la Festa Major estarà marcada per possibles rebrots de coronavirus que es produeixin al llarg de l’estiu. Fins a principis de setembre, quan s’ha de celebrar la festivitat a Bellaterra, l’evolució de la pandèmia marcarà el pas d’aquesta i altres celebracions al barri i altres indrets del voltant.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

REPORTATGE | La Festa Major en el temps

REPORTATGE | La Festa Major en el temps

Aquest any celebrem la 38a Festa Major de Bellaterra. Una tradició que es remunta uns quants anys enrere, cosa que porta a preguntar-nos: Com ha estat aquesta celebració al llarg del temps? Com va ser la primera celebració? Quines activitats es van anar consolidant i quines altres fites i punts d’inflexió es van donar? Repassem la seva evolució

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: