A dos mesos de la celebració de la Festa Major l’EMD indica que les entitats bellaterrenques aposten per una Festa Major presencial, i no virtual com s’havia proposat en un primer moment des de l’administració. Encara no hi ha cap decisió presa per part del govern, destaquen des de l’EMD, tot i que les associacions ja van presentar una sèrie de propostes encaminades a una Festa Major presencial a la reunió del Consell de Cultura del passat 25 de juny.

Les diferents entitats de Bellaterra van presentar una sèrie de propostes d’activitats adaptades a la nova situació, amb flexibilitat i en consonància amb les mesures de seguretat sanitària que s’exigeixin. En una nova reunió, que es preveu per aquest mes de juliol, es decidirà de forma definitiva quines activitats es faran i com serà el format de la festa grossa del barri.

I és que ara falta el vistiplau del govern de Bellaterra per a donar una forma definitiva a la celebració. Tot i això, la forma final de la Festa Major estarà marcada per possibles rebrots de coronavirus que es produeixin al llarg de l’estiu. Fins a principis de setembre, quan s’ha de celebrar la festivitat a Bellaterra, l’evolució de la pandèmia marcarà el pas d’aquesta i altres celebracions al barri i altres indrets del voltant.