Les entitats aposten per una Festa Major presencial

by | juny 29, 2020 | Cultura

Infant gaudint dels inflables durant la Festa Major de Bellaterra 2019 | Toni Alfaro

A dos mesos de la celebració de la Festa Major l’EMD indica que les entitats bellaterrenques aposten per una Festa Major presencial, i no virtual com s’havia proposat en un primer moment des de l’administració. Encara no hi ha cap decisió presa per part del govern, destaquen des de l’EMD, tot i que les associacions ja van presentar una sèrie de propostes encaminades a una Festa Major presencial a la reunió del Consell de Cultura del passat 25 de juny.

Les diferents entitats de Bellaterra van presentar una sèrie de propostes d’activitats adaptades a la nova situació, amb flexibilitat i en consonància amb les mesures de seguretat sanitària que s’exigeixin. En una nova reunió, que es preveu per aquest mes de juliol, es decidirà de forma definitiva quines activitats es faran i com serà el format de la festa grossa del barri.

I és que ara falta el vistiplau del govern de Bellaterra per a donar una forma definitiva a la celebració. Tot i això, la forma final de la Festa Major estarà marcada per possibles rebrots de coronavirus que es produeixin al llarg de l’estiu. Fins a principis de setembre, quan s’ha de celebrar la festivitat a Bellaterra, l’evolució de la pandèmia marcarà el pas d’aquesta i altres celebracions al barri i altres indrets del voltant.

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: