Les entitats aposten per una Festa Major presencial

by | juny 29, 2020 | Cultura

Infant gaudint dels inflables durant la Festa Major de Bellaterra 2019 | Toni Alfaro

A dos mesos de la celebració de la Festa Major l’EMD indica que les entitats bellaterrenques aposten per una Festa Major presencial, i no virtual com s’havia proposat en un primer moment des de l’administració. Encara no hi ha cap decisió presa per part del govern, destaquen des de l’EMD, tot i que les associacions ja van presentar una sèrie de propostes encaminades a una Festa Major presencial a la reunió del Consell de Cultura del passat 25 de juny.

Les diferents entitats de Bellaterra van presentar una sèrie de propostes d’activitats adaptades a la nova situació, amb flexibilitat i en consonància amb les mesures de seguretat sanitària que s’exigeixin. En una nova reunió, que es preveu per aquest mes de juliol, es decidirà de forma definitiva quines activitats es faran i com serà el format de la festa grossa del barri.

I és que ara falta el vistiplau del govern de Bellaterra per a donar una forma definitiva a la celebració. Tot i això, la forma final de la Festa Major estarà marcada per possibles rebrots de coronavirus que es produeixin al llarg de l’estiu. Fins a principis de setembre, quan s’ha de celebrar la festivitat a Bellaterra, l’evolució de la pandèmia marcarà el pas d’aquesta i altres celebracions al barri i altres indrets del voltant.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat fa temps que aixeca el dit per recordar el seu pes en la societat i per dir-li al Govern que necessita un cop de mà. És una evidència que cal prendre mesures per evitar una crisi de la democràcia local a conseqüència del declivi del nombre de lectors de l’anomenada “premsa de casa”.

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha organitzat una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials com a homenatge al professor Arcardi Oliveres, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa, que va morir aquest mes d’abril del 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: