Fins a un total de 22.243 usuaris han entrat a la web de BellaterraDiari des de l’inici de l’estat d’alarma i el confinament. Això suposa una clara mostra de confiança en el treball informatiu del mitjà, que ha vist com durant aquests mesos augmentava la quantitat d’informacions rellevants per a la ciutadania, especialment en relació amb el coronavirus.

Cal destacar també que els lectors han entrat un total de fins a 40.717 vegades a consultar l’actualitat dels seus voltant, tant a l’antiga web com a la nova, que es va estrenar fa tot just un mes. Una mostra de l’èxit que suposa l’espai com a punt de trobada entre veïnat, empreses, comerços i institucions i on es pot consultar el panorama informatiu no només de Bellaterra, sinó de tot el Vallès Occidental.

Fa dos mesos ja destacàvem un augment en l’interès per la informació local a través de la web pel confinament. Unes xifres que s’han mantingut i impliquen un major hàbit que s’ha mantingut tot i els canvis estructurals.

BellaterraDiari estrena una nova web per donar una millor experiència als nostres lectors | BellaterraDiari
BellaterraDiari estrena una nova web per donar una millor experiència als nostres lectors | BellaterraDiariEntre els usuaris en tenim de nous que ens descobreixen per primer cop, però també molts de recurrents amb un alt trànsit i fidel seguiment. Les visites es concentren des de BellaterraCerdanyolaSant Cugat, Sabadell, Sant Quirze, Barcelona i el Vallès, a més de sessions registrades des dels Estats Units, Països Baixos, Finlàndia, Mèxic, Corea del Sud etc. degut als bellaterrencs residents a l’extranger. 

Des de casa o des de l’altra punta del món us volem posar les coses fàcils per a informar-vos a través nostre web. Per això, hem obert fins a 7 vies per rebre les nostres notícies a través de Whatsapp, TelegramFacebookTwitter o Instagram, Mail o Web. Si voleu rebre el butlletí directament al vostre email, envieu-nos un correu a info@bellaterradiari.cat, i us afegirem a la nostra llista de difusió. A més, si viviu a Bellaterra, obtindreu mensualment a la vostra bústia o als comerços de la plaça del Pi el vostre exemplar en paper de forma completament gratuïta. 

Si creus que fem una bona feina i vols contribuïr a que el projecte es faci més gran, pots fer-te soci/sòcia aquí.

D’altra banda, si teniu una empresa o negoci i necessiteu una estratègia comunicativa de qualitat, BellaterraDiari pot ajudar-vos. Contacta’ns i donarem a conèixer el teu projecte o adaptarem el teu missatge. Tota la comunitat digital de Bellaterra i voltants t’està esperant!

Contacte per publicitat

600253368 / info@bellaterradiari.cat