Més de 22.000 persones confien en BellaterraDiari des de l’inici del confinament

by | juny 30, 2020 | Bellaterra Diari

Gràcies per escolir-nos | Redacció

Fins a un total de 22.243 usuaris han entrat a la web de BellaterraDiari des de l’inici de l’estat d’alarma i el confinament. Això suposa una clara mostra de confiança en el treball informatiu del mitjà, que ha vist com durant aquests mesos augmentava la quantitat d’informacions rellevants per a la ciutadania, especialment en relació amb el coronavirus.

Cal destacar també que els lectors han entrat un total de fins a 40.717 vegades a consultar l’actualitat dels seus voltant, tant a l’antiga web com a la nova, que es va estrenar fa tot just un mes. Una mostra de l’èxit que suposa l’espai com a punt de trobada entre veïnat, empreses, comerços i institucions i on es pot consultar el panorama informatiu no només de Bellaterra, sinó de tot el Vallès Occidental.

Fa dos mesos ja destacàvem un augment en l’interès per la informació local a través de la web pel confinament. Unes xifres que s’han mantingut i impliquen un major hàbit que s’ha mantingut tot i els canvis estructurals.

BellaterraDiari estrena una nova web per donar una millor experiència als nostres lectors | BellaterraDiari
BellaterraDiari estrena una nova web per donar una millor experiència als nostres lectors | BellaterraDiariEntre els usuaris en tenim de nous que ens descobreixen per primer cop, però també molts de recurrents amb un alt trànsit i fidel seguiment. Les visites es concentren des de BellaterraCerdanyolaSant Cugat, Sabadell, Sant Quirze, Barcelona i el Vallès, a més de sessions registrades des dels Estats Units, Països Baixos, Finlàndia, Mèxic, Corea del Sud etc. degut als bellaterrencs residents a l’extranger. 

Des de casa o des de l’altra punta del món us volem posar les coses fàcils per a informar-vos a través nostre web. Per això, hem obert fins a 7 vies per rebre les nostres notícies a través de Whatsapp, TelegramFacebookTwitter o Instagram, Mail o Web. Si voleu rebre el butlletí directament al vostre email, envieu-nos un correu a info@bellaterradiari.cat, i us afegirem a la nostra llista de difusió. A més, si viviu a Bellaterra, obtindreu mensualment a la vostra bústia o als comerços de la plaça del Pi el vostre exemplar en paper de forma completament gratuïta. 

Si creus que fem una bona feina i vols contribuïr a que el projecte es faci més gran, pots fer-te soci/sòcia aquí.

D’altra banda, si teniu una empresa o negoci i necessiteu una estratègia comunicativa de qualitat, BellaterraDiari pot ajudar-vos. Contacta’ns i donarem a conèixer el teu projecte o adaptarem el teu missatge. Tota la comunitat digital de Bellaterra i voltants t’està esperant!

Contacte per publicitat

600253368 / info@bellaterradiari.cat

Vols llegir més…?

1 Comentaris

1 Comment

  1. Àlvar

    Felicitats per la bona feina que feu. La millir manera conjuntament amb el Club Bellaterra de fer Poble. Endevant. Seguim!!!

    Reply

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: