L’Ajuntament homenatja la centenària de la ciutat Francisca Martínez Laso

by | jul. 1, 2020 | Cerdanyola, Societat

Francisca Martínez, amb l'alcalde Carles Cordón | Ajuntament de Cerdanyola

La cerdanyolenca Francisca Martínez va complir 100 anys aquest passat dilluns 29 de juny. Per a homenatjar-la, l’alcalde Carlos Cordón i la regidora de Gent Gran, Carme Arché, van acompanyar-la en la seva celebració amb la familia.

A mode de reconeixement institucional, els dos representants del consistori van entregar-li un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb una representació de l’alzina de Cordelles. Aquest homenatge serveix per transmetre l’afecte de la ciutat als ciutadans i ciutadanes que arriben als 100 anys.

Francisca Martínez Laso va néixer a Almeria el 29 de juny del 1920. Després de treballar tota la seva vida al camp, fa 12 anys va venir a viure amb la seva filla i gendre a Cerdanyola. Actualment té dos fills, dos néts i també dos besnétes bessones. La Francisca es troba molt bé de salut i es va mostrar molt contenta de poder conèixer l’alcalde de la ciutat on viu.


FOTO PORTADA: Francisca Martínez, amb l’alcalde Carles Cordón | Ajuntament de Cerdanyola

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: