La cerdanyolenca Francisca Martínez va complir 100 anys aquest passat dilluns 29 de juny. Per a homenatjar-la, l’alcalde Carlos Cordón i la regidora de Gent Gran, Carme Arché, van acompanyar-la en la seva celebració amb la familia.

A mode de reconeixement institucional, els dos representants del consistori van entregar-li un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb una representació de l’alzina de Cordelles. Aquest homenatge serveix per transmetre l’afecte de la ciutat als ciutadans i ciutadanes que arriben als 100 anys.

Francisca Martínez Laso va néixer a Almeria el 29 de juny del 1920. Després de treballar tota la seva vida al camp, fa 12 anys va venir a viure amb la seva filla i gendre a Cerdanyola. Actualment té dos fills, dos néts i també dos besnétes bessones. La Francisca es troba molt bé de salut i es va mostrar molt contenta de poder conèixer l’alcalde de la ciutat on viu.


FOTO PORTADA: Francisca Martínez, amb l’alcalde Carles Cordón | Ajuntament de Cerdanyola