El Festival de Blues de la ciutat serà a l’octubre

by | jul. 2, 2020 | Cerdanyola, Cultura

Una actuació durant la XXVI edició del Festival de Blues de Cerdanyola | Cedida

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ja té nova data després que hagués de ser ajornat per la crisi del coronavirus. La cita musical per excel·lència a la ciutat se celebrarà del 2 a l’11 d’octubre de 2020, en una edició especial que inclourà canvis en l’organització habitual per adaptar-se a les mesures sanitàries.

L’organització del festival formada està treballant en el cartell, que inclourà una cinquantena de concerts en mitja dotzena d’espais de Cerdanyola a més d’activitats paral·leles que conformaran l’off festival.

Aquest any 2020 estava previst que el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola celebrés la seva XXX edició, un número rodó per al qual es preveia una celebració especial. L’efemèride queda posposada a l’any 2021 i és per això que des de l’Ajuntament i la resta d’organitzadors s’ha optat per organitzar la XXIX’5 edició.

Mitja dotzena de recintes ideals

El festival es durà a terme en mitja dotzena d’espais emblemàtics de la ciutat. Es tracta de recintes a l’aire lliure que permetran garantir l’aforament i la distància, alhora que es recuperen espais per a la cultura com per exemple l’amfiteatre de Can Serra, la Masia Cordelles, l’antiga pista d’hoquei de la biblioteca municipal o Ca n’Ortadó.

Com ja és habitual també el cartell de concerts es completarà amb exposicions, activitats i propostes per al públic familiar.


FOTO PORTADA: Una actuació durant la XXVI edició del Festival de Blues de Cerdanyola | Cedida

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: