El Festival de Blues de la ciutat serà a l’octubre

by | jul. 2, 2020 | Cerdanyola, Cultura

Una actuació durant la XXVI edició del Festival de Blues de Cerdanyola | Cedida

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ja té nova data després que hagués de ser ajornat per la crisi del coronavirus. La cita musical per excel·lència a la ciutat se celebrarà del 2 a l’11 d’octubre de 2020, en una edició especial que inclourà canvis en l’organització habitual per adaptar-se a les mesures sanitàries.

L’organització del festival formada està treballant en el cartell, que inclourà una cinquantena de concerts en mitja dotzena d’espais de Cerdanyola a més d’activitats paral·leles que conformaran l’off festival.

Aquest any 2020 estava previst que el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola celebrés la seva XXX edició, un número rodó per al qual es preveia una celebració especial. L’efemèride queda posposada a l’any 2021 i és per això que des de l’Ajuntament i la resta d’organitzadors s’ha optat per organitzar la XXIX’5 edició.

Mitja dotzena de recintes ideals

El festival es durà a terme en mitja dotzena d’espais emblemàtics de la ciutat. Es tracta de recintes a l’aire lliure que permetran garantir l’aforament i la distància, alhora que es recuperen espais per a la cultura com per exemple l’amfiteatre de Can Serra, la Masia Cordelles, l’antiga pista d’hoquei de la biblioteca municipal o Ca n’Ortadó.

Com ja és habitual també el cartell de concerts es completarà amb exposicions, activitats i propostes per al públic familiar.


FOTO PORTADA: Una actuació durant la XXVI edició del Festival de Blues de Cerdanyola | Cedida

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: