El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ja té nova data després que hagués de ser ajornat per la crisi del coronavirus. La cita musical per excel·lència a la ciutat se celebrarà del 2 a l’11 d’octubre de 2020, en una edició especial que inclourà canvis en l’organització habitual per adaptar-se a les mesures sanitàries.

L’organització del festival formada està treballant en el cartell, que inclourà una cinquantena de concerts en mitja dotzena d’espais de Cerdanyola a més d’activitats paral·leles que conformaran l’off festival.

Aquest any 2020 estava previst que el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola celebrés la seva XXX edició, un número rodó per al qual es preveia una celebració especial. L’efemèride queda posposada a l’any 2021 i és per això que des de l’Ajuntament i la resta d’organitzadors s’ha optat per organitzar la XXIX’5 edició.

Mitja dotzena de recintes ideals

El festival es durà a terme en mitja dotzena d’espais emblemàtics de la ciutat. Es tracta de recintes a l’aire lliure que permetran garantir l’aforament i la distància, alhora que es recuperen espais per a la cultura com per exemple l’amfiteatre de Can Serra, la Masia Cordelles, l’antiga pista d’hoquei de la biblioteca municipal o Ca n’Ortadó.

Com ja és habitual també el cartell de concerts es completarà amb exposicions, activitats i propostes per al públic familiar.


FOTO PORTADA: Una actuació durant la XXVI edició del Festival de Blues de Cerdanyola | Cedida