En marxa les tasques d’estabilització de talussos a la Via Verda

by | jul. 2, 2020 | Esports, Societat

Treballadors de l'empresa Inaccés col·locant les malles per evitar despreniments a la Via Verda | Redacció

Ja estan en marxa les tasques d’adequació i estabilització de talussos a la Via Verda, a l’altura de l’escola La Vall. Des de fa pocs dies, treballadors de l’empresa Inaccés estan col·locant una malla metàl·lica fixada amb blocs de formigó per adequar les terres superiors al camí després que es produïssin diverses esllavissades com a conseqüència del temporal Glòria.

Els treballs han començat a l’inici de l’estiu, tal i com van preveure des de l’EMD en el seu moment, i tindran una durada d’entre 10 i 12 setmanes. Es troben actualment en la seva segona fase, en què s’està instal·lant la geomalla reforçada que ha de servir de “solució definitiva” per a mantenir l’estabilitat del talús, indicaven des de l’entitat.

Geomalla de protecció des de la part superior del talús | RedaccióSegons s’indicava en un informe de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, l’àrea afectada, d’uns 200 metres quadrats, hauria perdut vegetació i per això es van començar a produir les esllavissades.

Si se segueix el calendari previst, les obres haurien d’estar finalitzades en poques setmanes, cap a finals d’agost o principis de setembre.

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: