En marxa les tasques d’estabilització de talussos a la Via Verda

by | jul. 2, 2020 | Esports, Societat

Treballadors de l'empresa Inaccés col·locant les malles per evitar despreniments a la Via Verda | Redacció

Ja estan en marxa les tasques d’adequació i estabilització de talussos a la Via Verda, a l’altura de l’escola La Vall. Des de fa pocs dies, treballadors de l’empresa Inaccés estan col·locant una malla metàl·lica fixada amb blocs de formigó per adequar les terres superiors al camí després que es produïssin diverses esllavissades com a conseqüència del temporal Glòria.

Els treballs han començat a l’inici de l’estiu, tal i com van preveure des de l’EMD en el seu moment, i tindran una durada d’entre 10 i 12 setmanes. Es troben actualment en la seva segona fase, en què s’està instal·lant la geomalla reforçada que ha de servir de “solució definitiva” per a mantenir l’estabilitat del talús, indicaven des de l’entitat.

Geomalla de protecció des de la part superior del talús | RedaccióSegons s’indicava en un informe de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, l’àrea afectada, d’uns 200 metres quadrats, hauria perdut vegetació i per això es van començar a produir les esllavissades.

Si se segueix el calendari previst, les obres haurien d’estar finalitzades en poques setmanes, cap a finals d’agost o principis de setembre.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: