L’acte en memòria d’aquells que ens han deixat durant l’estat d’alarma pel COVID-19 que ha d’organitzar l’Ajuntament de Cerdanyola ja té data. Serà el 15 de juliol, a l’Ateneu de Cerdanyola.

Segons han indicat des del consistori cerdanyolenc, l’acte no estarà centrat únicament en aquells que han traspassat com a conseqüència del coronavirus, sinó que és un acte per tots aquells que no han pogut tenir una cerimònia en condicions a causa de les limitacions de l’estat d’alarma.

L’acte es farà a partir de les 20 h, començarà al Teatre Ateneu de la ciutat i acabarà a l’exterior, a la mateixa plaça de l’Ateneu.

Com a qualsevol acte on es generi una important afluència de gent, es recomana mantenir la distància de seguretat i portar mascareta per si no es pogués mantenir 1’5 metres d’espai amb la resta d’assistents.