L’Ajuntament celebrarà l’acte pels difunts durant l’estat d’alarma a mitjans de juliol

by | jul. 3, 2020 | Cerdanyola, Societat

Banderes a mig pal a l'Ajuntament en mostra de dol per les víctimes de la Covid-19 | Mónica GM

L’acte en memòria d’aquells que ens han deixat durant l’estat d’alarma pel COVID-19 que ha d’organitzar l’Ajuntament de Cerdanyola ja té data. Serà el 15 de juliol, a l’Ateneu de Cerdanyola.

Segons han indicat des del consistori cerdanyolenc, l’acte no estarà centrat únicament en aquells que han traspassat com a conseqüència del coronavirus, sinó que és un acte per tots aquells que no han pogut tenir una cerimònia en condicions a causa de les limitacions de l’estat d’alarma.

L’acte es farà a partir de les 20 h, començarà al Teatre Ateneu de la ciutat i acabarà a l’exterior, a la mateixa plaça de l’Ateneu.

Com a qualsevol acte on es generi una important afluència de gent, es recomana mantenir la distància de seguretat i portar mascareta per si no es pogués mantenir 1’5 metres d’espai amb la resta d’assistents.

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: