En un poble se sap tot

by | jul. 6, 2020 | Editorial

Sopar de Festa Major de Bellaterra | Lali Àlvarez

Amb aquesta premissa comencem l’editorial d’aquest mes i és que malgrat no estar considerada com un municipi, Bellaterra agafa tot sovint dinàmiques de poble. I avui us volem parlar sobretot de com circula la informació. Als pobles, les notícies, els rumors, les novetats… es mouen. Tot flueix en converses “de bar” o en els àmbits privats de cadascú. Si fas una mica de vida al centre o estàs en algun xat veïnal, acabes sabent coses que anys enrere no haguessis sabut.

A nosaltres, com a professionals del món de la comunicació ens toca avaluar cada dia informació, queixes, reclamacions, promeses, situacions, imprevistos i punts de vista. I no ho traiem tot. També busquem complicitats i intentem comptar amb el major nombre de veus participants.

La tasca comunicativa no és fàcil, però ens esforcem a fer-ho bé. El 9 de juny se’ns va acusar de falta de confidencialitat, però res més lluny de la realitat. Hem volgut comentar-ho sempre abans de publicar i fer un periodisme pausat, però tampoc relaxat. Assumim i elogiem el dubte com a peça clau d’una societat crítica, el que no acceptarem, però, seran arguments no fonamentats.

FOTO PORTADA : Sopar de Festa Major de Bellaterra | Lali Àlvarez

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: