Nou BellaterraDiari en paper amb la vista posada a l’estiu

by | jul. 6, 2020 | BellaterraDiari en Paper

L’edició número 21 del BellaterraDiari en paper ja és aquí! A aquest nou exemplar en paper, corresponent al mes de juny de 2020, ens centrem en com s’espera l’evolució de la pandèmia pels pròxims mesos d’estiu i principis de setembre, quan la tornada a l’escola marcarà nous ritmes per la lluita contra el COVID-19.

Per a abordar-la, parlem amb experts bellaterrencs sobre salut, comerç, educació i comunicació. Amb ells posem el focus en allò que podem esperar de l’estiu i quines són les millors estratègies per abordar tanta incertesa.

A més, però, us portem com sempre les notícies més destacades del mes a casa nostra. Entre elles, recordem l’evolució de les converses sobre la Festa Major, que primer es proposava telemàtica i d’un dia de duració per part de l’EMD i després enfocada a una presencialitat responsable per part de les entitats. També s’inclou a les nostres pàgines l’adquisició del càrrec delegat de president de l’EMD per part de Guillem Nadal o el tancament d’un curs estrany per les escoles bellaterrenques.

D’altra banda, fem repàs de temes com tot allò que implica l’entrada a la Fase de Represa de la Generalitat o l’èxit de l’edició digital del BellaterraDiari durant el confinament.

Per últim, també incloem algunes imatges sobre temes destacats, com la denúncia de les famílies de l’Escola Bellaterra en la recuperació de terrenys per part de la UAB, la publicació d’un llibre del veí Edu Cots sobre el seu viatge a Japó en moto, la bona posició d’un film amb firma bellaterrenca al Tribeca Film Festival de Nova York i el conflicte entre veïns i joves foranis al Turó de Sant Pau.

D’altra banda, com sempre, podreu consultar el nostre editorial del mes, en aquesta ocasió sobre la gestió de la informació al món local.

Podeu llegir la versió en pdf del BellaterraDiari a continuació:

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: