Esquerra Republicana a Bellaterra denuncia una actuació “qüestionable” d’un agent cívic

by | jul. 7, 2020 | Societat

Vehicles dels agents cívics de l'EMD | EMD Bellaterra

Esquerra Republicana de Catalunya a Bellaterra ha indicat que ha presentat una instància a l’EMD per avaluar l’actuació d’un dels membres del cos d’agents cívics de l’entitat. Ho van remarcar en un tuit el passat divendres 3 de juliol. Tot i que no han volgut desvetllar de quin tipus de problema es tracta, tindria a veure amb el comportament d’un dels agents.

Segons explica el portaveu del grup polític a l’EMD, Quim Oltra, “Esquerra es va assabentar d’un comportament qüestionable per part d’un agent cívic i ho vam posar en coneixement de l’EMD” a través d’una instància. La sol·licitud per avaluar el comportament del membre del cos de l’entitat presentada per ERC Bellaterra va trigar a tramitar-se després de ser presentada, tot i que explica que des de l’administració estan al corrent.

“L’entrada de la instància va coincidir amb què Ramon Andreu no és al capdavant de l’entitat i Guillem Nadal està de vacances”, raó per la qual hi va haver lentitud en la resposta. Tanmateix, Oltra explica que “l’EMD diu que ja està estudiant el cas i ens comunicarà una decisió al respecte tan bon punt la prenguin”.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: