Esquerra Republicana de Catalunya a Bellaterra ha indicat que ha presentat una instància a l’EMD per avaluar l’actuació d’un dels membres del cos d’agents cívics de l’entitat. Ho van remarcar en un tuit el passat divendres 3 de juliol. Tot i que no han volgut desvetllar de quin tipus de problema es tracta, tindria a veure amb el comportament d’un dels agents.

Segons explica el portaveu del grup polític a l’EMD, Quim Oltra, “Esquerra es va assabentar d’un comportament qüestionable per part d’un agent cívic i ho vam posar en coneixement de l’EMD” a través d’una instància. La sol·licitud per avaluar el comportament del membre del cos de l’entitat presentada per ERC Bellaterra va trigar a tramitar-se després de ser presentada, tot i que explica que des de l’administració estan al corrent.

“L’entrada de la instància va coincidir amb què Ramon Andreu no és al capdavant de l’entitat i Guillem Nadal està de vacances”, raó per la qual hi va haver lentitud en la resposta. Tanmateix, Oltra explica que “l’EMD diu que ja està estudiant el cas i ens comunicarà una decisió al respecte tan bon punt la prenguin”.