Esquerra Republicana a Bellaterra denuncia una actuació “qüestionable” d’un agent cívic

by | jul. 7, 2020 | Societat

Vehicles dels agents cívics de l'EMD | EMD Bellaterra

Esquerra Republicana de Catalunya a Bellaterra ha indicat que ha presentat una instància a l’EMD per avaluar l’actuació d’un dels membres del cos d’agents cívics de l’entitat. Ho van remarcar en un tuit el passat divendres 3 de juliol. Tot i que no han volgut desvetllar de quin tipus de problema es tracta, tindria a veure amb el comportament d’un dels agents.

Segons explica el portaveu del grup polític a l’EMD, Quim Oltra, “Esquerra es va assabentar d’un comportament qüestionable per part d’un agent cívic i ho vam posar en coneixement de l’EMD” a través d’una instància. La sol·licitud per avaluar el comportament del membre del cos de l’entitat presentada per ERC Bellaterra va trigar a tramitar-se després de ser presentada, tot i que explica que des de l’administració estan al corrent.

“L’entrada de la instància va coincidir amb què Ramon Andreu no és al capdavant de l’entitat i Guillem Nadal està de vacances”, raó per la qual hi va haver lentitud en la resposta. Tanmateix, Oltra explica que “l’EMD diu que ja està estudiant el cas i ens comunicarà una decisió al respecte tan bon punt la prenguin”.

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: