Coneixes la botiga, fruiteria i establiment d’alimentació Cor de Fruita? El comerç de proximitat especialitzat en productes frescos ofereix una àmplia gamma de possibilitats gastronòmiques, especialment fruiteria i verdures, amb repartiment a Bellaterra.

Des de Cor de Fruita treballen dia a dia amb els millors agricultors dels voltants per aconseguir la millor qualitat, aprofitant la immediatesa i la xarxa dels productors de quilòmetre zero. A més, treballen amb un tracte personalitzat perquè puguis gaudir de totes les seves possibilitats.

Truca i informa’t al 722 63 36 53!

Cor de Fruita

  • Adreça: c/ Vallcorba, 2 B, Sant Quirze del Vallès
  • Telèfon i comandes per WhatsApp: 722 63 36 53
  • Facebook: Cor de Fruita
  • Instagram: Cor de Fruita

FOTO PORTADA: Botiga de Cor de Fruita, a Sant Quirze del Vallès | Redacció