La mascareta serà obligatòria en tot moment a Catalunya

by | jul. 8, 2020 | Societat

Dona amb mascareta | Cedida

La mascareta s’haurà de portar de forma obligatòria a Bellaterra i a tot Catalunya a partir d’aquest dijous, 9 de juliol. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Quim Torra, al Parlament de Catalunya, aquest dimecres 8 de juliol.

S’haurà de portar mascareta en tot moment, encara que es pugui mantenir la distància de seguretat, tot i que s’haurà de definir si hi ha sancions o casos d’excepció, com fer esport o a bars i restaurants. El Procicat aprovarà aquest dimecres l’obligatorietat de portar mascareta a tot el país.

Fins ara només era obligatori el seu ús quan no es pogués mantenir una distància de seguretat d’ 1’5 metres entre persones, segons les normes de la Fase de Represa.

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: