La mascareta serà obligatòria en tot moment a Catalunya

by | jul. 8, 2020 | Societat

Dona amb mascareta | Cedida

La mascareta s’haurà de portar de forma obligatòria a Bellaterra i a tot Catalunya a partir d’aquest dijous, 9 de juliol. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Quim Torra, al Parlament de Catalunya, aquest dimecres 8 de juliol.

S’haurà de portar mascareta en tot moment, encara que es pugui mantenir la distància de seguretat, tot i que s’haurà de definir si hi ha sancions o casos d’excepció, com fer esport o a bars i restaurants. El Procicat aprovarà aquest dimecres l’obligatorietat de portar mascareta a tot el país.

Fins ara només era obligatori el seu ús quan no es pogués mantenir una distància de seguretat d’ 1’5 metres entre persones, segons les normes de la Fase de Represa.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: