La Unió de Veïns planteja activitats a la plaça del Pi i la Font de la Bonaigua per la Festa Major

by | jul. 8, 2020 | Festa Major

Sopar de Festa Major de la Unió de Veïns 2019 | Toni Alfaro

La Unió de Veïns de Bellaterra planteja una sèrie d’activitats adaptades al coronavirus de cara a la Festa Major de Bellaterra, els pròxims 4, 5 i 6 de setembre. Segons indica al seu balanç del primer semestre del 2020, publicat al seu blog, l’entitat veïnal proposa que els seus actes siguin presencials i a dos punts del poble: la Font de la Bonaigua i la plaça del Pi.

La Festa Major encara no té un format clar, i no se sap si entitats i EMD podran fer actes presencials, qüestió que s’ha d’esclarir al llarg del mes de juliol. Tot i això, les associacions aposten per una Festa Major presencial, i la Unió de Veïns ha sigut la primera en indicar públicament la seva proposta.

En concret, des de l’associació de veïns han posat sobre la taula la possibilitat de traslladar el tradicional Concurs de Paelles a la Font de la Bonaigua. A més, destaquen la voluntat de mantenir el sopar de la Unió de Veïns, tot i que enguany només comptaria amb un únic espectacle i sense ball, per evitar aglomeracions.

Durant els pròxims dies i setmanes s’espera que el Consell de Cultura i l’EMD es pronunciïn tant sobre el tipus de Festa Major com sobre el seu programa, necessàriament adaptat a la pandèmia del COVID-19.

Vols llegir més…?

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El Pregó de Festa Major, el concert del Musical o la Baixada de Carros pel carrer Sant Pancraç són algunes de les activitats que han donat vida a aquesta darrera Festa Major, que tot i veure’s limitada per les restriccions sanitàries, ha aplegat part del veïnat de Bellaterra i dels pobles propers

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: