L’EMD retirarà totes les restes de poda acumulades una única vegada

by | jul. 8, 2020 | Societat

Restes de poda a Bellaterra | EMD Bellaterra

L’EMD de Bellaterra indica que les restes de poda derivades de la tasca de jardiners professionals als habitatges particulars es recolliran una única vegada de forma extraordinària per part seva. Ho faran per enretirar l’excés de restes de jardineria que s’han acumulat als carrers de Bellaterra en les últimes setmanes.

Amb l’arribada dels mesos d’estiu, molts bellaterrencs i bellaterrenques han decidit podar els seus arbres i plantes i arreglar els seus jardins. Tot i que la recollida de brossa orgànica porta a porta a Bellaterra permet que l’Ajuntament enretiri una bossa de fins a 20 litres de capacitat de poda per llar al dia, molts excedeixen aquest volum i esperen que el camió de les escombraries reculli totes les seves bosses. Tanmateix, la normativa de residus impedeix que s’excedeixi aquesta quantitat, i les restes es van acumulant als carrers.

Per això, des de l’Ajuntament recorden que l’excés de poda s’ha de portar directament a la deixalleria municipal, gratuïta fins a 250 kgs/dia, diuen des de l’EMD. L’administració bellaterrenca diu en un comunicat també que “els jardiners professionals s’han d’endur totes les restes de poda que es generen en les seves feines”.

Des de l’entitat finalitzen fent una crida al civisme al veïnat de Bellaterra.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: