L’EMD retirarà totes les restes de poda acumulades una única vegada

by | jul. 8, 2020 | Societat

Restes de poda a Bellaterra | EMD Bellaterra

L’EMD de Bellaterra indica que les restes de poda derivades de la tasca de jardiners professionals als habitatges particulars es recolliran una única vegada de forma extraordinària per part seva. Ho faran per enretirar l’excés de restes de jardineria que s’han acumulat als carrers de Bellaterra en les últimes setmanes.

Amb l’arribada dels mesos d’estiu, molts bellaterrencs i bellaterrenques han decidit podar els seus arbres i plantes i arreglar els seus jardins. Tot i que la recollida de brossa orgànica porta a porta a Bellaterra permet que l’Ajuntament enretiri una bossa de fins a 20 litres de capacitat de poda per llar al dia, molts excedeixen aquest volum i esperen que el camió de les escombraries reculli totes les seves bosses. Tanmateix, la normativa de residus impedeix que s’excedeixi aquesta quantitat, i les restes es van acumulant als carrers.

Per això, des de l’Ajuntament recorden que l’excés de poda s’ha de portar directament a la deixalleria municipal, gratuïta fins a 250 kgs/dia, diuen des de l’EMD. L’administració bellaterrenca diu en un comunicat també que “els jardiners professionals s’han d’endur totes les restes de poda que es generen en les seves feines”.

Des de l’entitat finalitzen fent una crida al civisme al veïnat de Bellaterra.

Vols llegir més…?

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

Cerdanyola cultiva la cultura a través d’un joc literari virtual

preguntes amb tres opcions de resposta (únicament n’és correcta una d’elles). L’objectiu és fer passar una bona estona, oferir informació de la ciutat i les persones creadores vinculades i al mateix temps, engrescar a qui jugui a endinsar-se en el món de la literatura.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: