La UAB acull les PAU adaptant-se al coronavirus

by | jul. 9, 2020 | Societat, Terra Educativa

Estudiants de les PAU 2020 a la UAB | UAB

Ja han començat les proves d’accés a la universitat (PAU) 2020, enguany adaptades a la situació derivada de la crisi del coronavirus. Des del passat dimarts 7 fins el divendres 10 de juliol, vora 7.500 estudiants passaran per 36 tribunals coordinats per la UAB per entrar als diferents graus i estudis de formació universitària.

A causa del coronavirus, més enllà de mesures sanitàries com guants i mascaretes al personal docent, la distància de seguretat farà repartir els tribunals i exàmens més enllà del campus de Bellaterra. Els exàmens es faran també, doncs, a altres espais com el campus de Sabadell de l’Autònoma, així com a altres localitats properes.

Pel que fa a les proves que es realitzaran al campus de Bellaterra, els tribunals estaran repartits a diferents espais de les facultats de Ciències, Biociències, Economia i Empresa, Filosofia i Lletres, Medicina, Psicologia, Medicina, Veterinària i Traducció i Interpretació, a l’Escola d’Enginyeria i a l’aulari central. Estaran distribuïts de manera que l’alumnat de cada tribunal pugui tenir una àrea de descans al seu entorn sense que es produeixin grans concentracions de persones abans i després de les proves.

Als espais utilitzats hi haurà també gel hidroalcohòlic a disposició de tots els participants. La Universitat comptarà amb material de protecció per cobrir eventualitats però l’alumnat haurà de portar la seva pròpia mascareta per realitzar les proves.

A partir del dia 27 de juliol, es podran consultar els resultats de les PAU.

Per tal de conèixer la situació de les facultats i quins són els mitjans de transport disponibles per arribar-hi podeu consultar la pàgina de Mobilitat i Transports de la UAB. També podeu consultar més informació aquí.

FOTO PORTADA: Estudiants de les PAU 2020 a la UAB | UAB

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: