Ja han començat les proves d’accés a la universitat (PAU) 2020, enguany adaptades a la situació derivada de la crisi del coronavirus. Des del passat dimarts 7 fins el divendres 10 de juliol, vora 7.500 estudiants passaran per 36 tribunals coordinats per la UAB per entrar als diferents graus i estudis de formació universitària.

A causa del coronavirus, més enllà de mesures sanitàries com guants i mascaretes al personal docent, la distància de seguretat farà repartir els tribunals i exàmens més enllà del campus de Bellaterra. Els exàmens es faran també, doncs, a altres espais com el campus de Sabadell de l’Autònoma, així com a altres localitats properes.

Pel que fa a les proves que es realitzaran al campus de Bellaterra, els tribunals estaran repartits a diferents espais de les facultats de Ciències, Biociències, Economia i Empresa, Filosofia i Lletres, Medicina, Psicologia, Medicina, Veterinària i Traducció i Interpretació, a l’Escola d’Enginyeria i a l’aulari central. Estaran distribuïts de manera que l’alumnat de cada tribunal pugui tenir una àrea de descans al seu entorn sense que es produeixin grans concentracions de persones abans i després de les proves.

Als espais utilitzats hi haurà també gel hidroalcohòlic a disposició de tots els participants. La Universitat comptarà amb material de protecció per cobrir eventualitats però l’alumnat haurà de portar la seva pròpia mascareta per realitzar les proves.

A partir del dia 27 de juliol, es podran consultar els resultats de les PAU.

Per tal de conèixer la situació de les facultats i quins són els mitjans de transport disponibles per arribar-hi podeu consultar la pàgina de Mobilitat i Transports de la UAB. També podeu consultar més informació aquí.

FOTO PORTADA: Estudiants de les PAU 2020 a la UAB | UAB