La web del BellaterraDiari és el punt de trobada digital del poble, un espai col·lectiu on es relacionen veïns, institucions, empreses i comerciants. És l’equivalent al barri, però en el sentit virtual, i en ella s’hi pot trobar des d’informació d’actualitat fins a reportatges, opinió, entrevistes i d’altres interaccions i recomanacions. No obstant això i malgrat la quantitat de contingut que elaborem diàriament, molts veïns no sempre tenen clar com trobar-nos.

Si vols rebre les notícies de la comunitat, tens fins a 7 vies de distribució per triar. Amb elles, ens posem a la vostra disposició perquè allò que publiquem us arribi de la forma més senzilla i pràctica.

Com puc rebre les notícies més rellevants de Bellaterra?

  • WhatsApp: Des d’aquesta plataforma de missatgeria us enviem el més destacat de cada jornada directament al mòbil a través de la nostra llista de difusió. Si voleu que us hi incloguem, només heu d’enviar la paraula ALTA al 696 56 94 59.
  • Telegram: De manera similar, si sou usuaris asidus de Telegram també podeu rebre la informació més destacada al vostre mòbil. Per apuntar-vos-hi, només heu de fer click a aquest enllaç.
  • Facebook: A través d’aquesta xarxa social vam començar a llistar tot el què passava a Bellaterra, abans que impulséssim la nostra web. Allà hi trobareu totes les notícies del dia que podreu llegir a la nostra pàgina. Podeu consultar-la aquí.
  • Twitter: Com a xarxa social de la informació, a Twitter distribuïm les nostres notícies, però també informacions d’última hora. Podeu seguir-nos a través d’aquest enllaç.
  • Instagram: La xarxa social de la imatge permet treure el bo i millor dels colors de Bellaterra. Hi trobareu petits resums de la informació específicament bellaterrenca, i ens podeu seguir aquí.
  • Butlletí per correu electrònic: Potser un dels canals favorits dels nostres lectors, el butlletí del BellaterraDiari permet rebre tota l’actualitat bellaterrenca en forma de resum periòdic a través del vostre email. Per apuntar-vos-hi, només heu d’enviar un email a info@bellaterradiari, i us inclourem a la nostra llista de difusió.
  • Edició en paper: Forma clàssica de distribució del més destacat a Bellaterra. La distribuïm mes a mes a totes les bústies de les prop de les 1.200 llars del poble, però també podreu trobar els nostres exemplars en paper als comerços de la plaça del Pi i altres zones públiques de Bellaterra.

Com hi puc col·laborar?

Treballar per una informació rigorosa i de qualitat pel veïnat de Bellaterra no és fàcil. Per això, més enllà dels nostres serveis de publicitat (trucant al 600253368 o escrivint a info@bellaterradiari.cat), donem l’opció que ens ajudeu amb una petita aportació, fent-vos socis-subscriptors del BellaterraDiari.

Si creieu que la nostra feina és bona i voleu ajudar-nos, podeu fer-ho aquí. Seguim.


FOTO PORTADA: Seguiu el BellaterraDiari pel canal que preferiu | Redacció