Ets de Bellaterra i necessites un lloc on anar a comprar cada dia o en dies festius? Els millors productes, vins i mels artesans els trobaràs a Coviran Sant Quirze.

Ubicat just a l’entrada de Sant Quirze del Vallès fa repartiment a domicili, té facilitat d’aparcament i es troba a cinc minuts de Bellaterra. A més, té tot el que pugueu necessitar, ja sigui per un bon àpat amb convidats, com per la compra del dia a dia.

D’altra banda, és un dels pocs establiments a tocar de Bellaterra que obre de dilluns a diumenge, inclús els festius, per donar un servei constant i adequat a les necessitats del veïnat. També podreu demanar que us portin la vostra compra a casa per gaudir de major comoditat.

Podeu encarregar la vostra compra al 93 721 26 43.

Supermercat Coviran Sant Quirze

FOTO PORTADA: Els vins són una de les especialitats de Coviran Sant Quirze | Redacció