Un home va morir la matinada de l’11 al 12 de juliol a la ciutat de Cerdanyola després de ser atropellat. Segons informen els Mossos d’Esquadra, van rebre l’avís de la Policia Local a les 4.30 h del diumenge 12 que els indicava que hi havia una persona greument ferida per un atropellament a la via pública.

L’atropellament es va fer a una zona d’oci nocturn i l’autor va fugir del lloc dels fets amb el seu vehicle. Mentre el Servei d’Emergències Mèdiques es traslladava per a portar l’home a l’hospital, que en aquell moment es trobava molt greu, els agents van anar a la recerca de l’autor de l’agressió.

La víctima va morir al centre hospitalari després d’arribar en situació d’extrema gravetat, i els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida.

La recerca va permetre localitzar el cotxe i detenir el conductor de l’atropellament, que estaria acusat d’homicidi. Tot i això, els agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

FOTO PORTADA: Agents dels Mossos d’Esquadra | Mossos