L’Ajuntament de Cerdanyola ha decidit posposar l’acte previst per aquest dimecres 15 de juliol que havia de servir de cerimònia per les persones que han traspassat durant l’estat d’alarma a la ciutat. El consistori ha decidit aplaçar-lo per a després de l’estiu, aproximadament a l’inici del curs escolar, si les condicions ho permeten.

Segons indiquen des de l’Ajuntament, es tracta d’una mesura preventiva per evitar que Cerdanyola hagi de desfer la seva transició cap a la nova normalitat. I és que, arran de l’augment de focus de rebrots per COVID-19 al territori català, s’ha decidit optar per la cautela, diuen des de l’administració cerdanyolenca.

També recorden a la població que és imprescindible no abaixar la guàrdia i mantenir les mesures sanitàries necessàries indicades per les autoritats.

FOTO PORTADA: Cementiri municipal de Cerdanyola del Vallès | Ajuntament de Cerdanyola