Es posposa l’acte de dol de l’Ajuntament pels difunts durant la pandèmia

by | jul. 14, 2020 | Cerdanyola, Esqueles, Societat

Cementiri municipal de Cerdanyola | AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

L’Ajuntament de Cerdanyola ha decidit posposar l’acte previst per aquest dimecres 15 de juliol que havia de servir de cerimònia per les persones que han traspassat durant l’estat d’alarma a la ciutat. El consistori ha decidit aplaçar-lo per a després de l’estiu, aproximadament a l’inici del curs escolar, si les condicions ho permeten.

Segons indiquen des de l’Ajuntament, es tracta d’una mesura preventiva per evitar que Cerdanyola hagi de desfer la seva transició cap a la nova normalitat. I és que, arran de l’augment de focus de rebrots per COVID-19 al territori català, s’ha decidit optar per la cautela, diuen des de l’administració cerdanyolenca.

També recorden a la població que és imprescindible no abaixar la guàrdia i mantenir les mesures sanitàries necessàries indicades per les autoritats.

FOTO PORTADA: Cementiri municipal de Cerdanyola del Vallès | Ajuntament de Cerdanyola

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: