Es posposa l’acte de dol de l’Ajuntament pels difunts durant la pandèmia

by | jul. 14, 2020 | Cerdanyola, Esqueles, Societat

Cementiri municipal de Cerdanyola | AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

L’Ajuntament de Cerdanyola ha decidit posposar l’acte previst per aquest dimecres 15 de juliol que havia de servir de cerimònia per les persones que han traspassat durant l’estat d’alarma a la ciutat. El consistori ha decidit aplaçar-lo per a després de l’estiu, aproximadament a l’inici del curs escolar, si les condicions ho permeten.

Segons indiquen des de l’Ajuntament, es tracta d’una mesura preventiva per evitar que Cerdanyola hagi de desfer la seva transició cap a la nova normalitat. I és que, arran de l’augment de focus de rebrots per COVID-19 al territori català, s’ha decidit optar per la cautela, diuen des de l’administració cerdanyolenca.

També recorden a la població que és imprescindible no abaixar la guàrdia i mantenir les mesures sanitàries necessàries indicades per les autoritats.

FOTO PORTADA: Cementiri municipal de Cerdanyola del Vallès | Ajuntament de Cerdanyola

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: