L’EMD de Bellaterra reunirà els representants dels partits aquest dilluns 20 en la primera sessió plenària de la Junta de Veïns de Bellaterra des de l’inici de la pandèmia de COVID-19. Una trobada dels vocals de Bellaterra que, per primer cop en la història de l’entitat, s’haurà de seguir de forma telemàtica per raons de seguretat sanitària a partir de les 20h, a través de la pàgina de Facebook de l’EMD.

Es tracta de la primera reunió dels partits de Bellaterra des del 28 de febrer, després que es desconvoquessin el ple ordinari del 20 d’abril i el ple extraordinari urgent que s’havia previst pel 19 de juny.

El Ple tractarà diversos temes relacionats amb decrets de presidència sobre les actuacions per les pluges de finals d’abril, arranjament de l’asfalt de Bellaterra, la liquidació del pressupost de 2019 o uns ajuts contra la COVID-19 pels governs locals. Es debatrà també sobre un augment en els sous dels treballadors de l’EMD.

D’altra banda, Esquerra Republicana farà quatre propostes. Per un costat, una moció per millorar la recollida porta a porta, una altra per la neteja i clausura de punts d’abocament il·legal, una tercera per la instal·lació d’un “bicibox” i una última sobre el suport a l’esport local.

A causa que no es podrà assistir al Ple per raons de seguretat sanitària, el veïnat no podrà intervenir directament al torn de Precs i preguntes. Per formular els comentaris i preguntes caldrà enviar-los fins les 20 h del diumenge 19 de juliol, 24 hores abans de la reunió dels partits a info@emdbellaterra.cat.

Podeu veure a continuació l’Ordre del Dia del plenari: