L’Associació Bellaterra Comerç homenatja a la Maria de la Immobiliària AXIS

by | jul. 16, 2020 | Societat

Roa, amb representants de la Farmàcia de Bellaterra i Taller de Serveis | Redacció

Maria Roa, una de les treballadores de la immobiliària Axis, situada a la plaça del Pi, es prejubila. Amb motiu d’aquest canvi d’etapa, des de l’Associació Bellaterra Comerç, que representa els interessos dels comerços de Bellaterra, van voler donar-li un detall.

Així, aquest dimecres 15 de juliol va rebre uns obsequis de part de l’associació, entre el que es trobava un llibre sobre la història de Bellaterra.

Roa treballava des de feia 17 anys a la immobiliària de Bellaterra, i des de feia 10 anys atenia al comerç a la plaça del Pi. Ara engega una nova etapa que, des de l’entitat de comerciants bellaterrenca, esperen que estigui plena d’encerts i bona sort.

FOTO PORTADA: Roa, amb representants de la Farmàcia de Bellaterra i Taller de Serveis, comerços associats | Redacció

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: