Se suspèn la 21a edició del Fantosfreak

by | jul. 16, 2020 | Cerdanyola, Cultura

El Parc del Turonet, durant una edició anterior del Fantosfreak | Helena Rodríguez

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha anunciat que se suspèn la 21a edició del Festival Internacional de Curmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, el Fantosfreak, a causa de l’evolució de la pandèmia del coronavirus.

L’aparició de rebrots a diferents zones del territori han portat la decisió de suspendre els actes organitzats pel consistori: “La suspensió és una mesura preventiva per evitar que Cerdanyola del Vallès hagi de desfer la seva transició cap a la nova normalitat”

“L’escenari actual fa actuar amb prudència i seguir de forma estricta les recomanacions que aquests dies s’estan fent per part de les autoritats sanitàries de no celebrar actes multitudinaris i reduir les relacions socials a grups reduïts de menys de 20 persones”, assenyala l’Ajuntament.

Després d’ajornar la seva celebració, estava previst que la 21a edició es pugués celebrar del dilluns 31 d’agost al divendres 4 de setembre. L’ubicació havia de ser el Parc del Turonet adaptant-se a les mesures de seguretat per la Covid-19. 

FOTO PORTADA: El Parc del Turonet, durant una edició anterior del Fantosfreak | Helena Rodríguez

Vols llegir més…?

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è aplec

Un any més, malgrat les condicions meteorològiques adverses i les restriccions sanitàries de la pandèmia, els Amics de Sant Pau de Riu-Sec van aconseguir reunir, aquest passat 16 de setembre, una bona colla de grups musicals, corals, sardanistes i membres propers a Sant Pau de Riu-Sec per celebrar el cinquè dels seus tradicionals aplecs

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: