L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha anunciat que se suspèn la 21a edició del Festival Internacional de Curmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, el Fantosfreak, a causa de l’evolució de la pandèmia del coronavirus.

L’aparició de rebrots a diferents zones del territori han portat la decisió de suspendre els actes organitzats pel consistori: “La suspensió és una mesura preventiva per evitar que Cerdanyola del Vallès hagi de desfer la seva transició cap a la nova normalitat”

“L’escenari actual fa actuar amb prudència i seguir de forma estricta les recomanacions que aquests dies s’estan fent per part de les autoritats sanitàries de no celebrar actes multitudinaris i reduir les relacions socials a grups reduïts de menys de 20 persones”, assenyala l’Ajuntament.

Després d’ajornar la seva celebració, estava previst que la 21a edició es pugués celebrar del dilluns 31 d’agost al divendres 4 de setembre. L’ubicació havia de ser el Parc del Turonet adaptant-se a les mesures de seguretat per la Covid-19. 

FOTO PORTADA: El Parc del Turonet, durant una edició anterior del Fantosfreak | Helena Rodríguez