Se suspèn la 21a edició del Fantosfreak

by | jul. 16, 2020 | Cerdanyola, Cultura

El Parc del Turonet, durant una edició anterior del Fantosfreak | Helena Rodríguez

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha anunciat que se suspèn la 21a edició del Festival Internacional de Curmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, el Fantosfreak, a causa de l’evolució de la pandèmia del coronavirus.

L’aparició de rebrots a diferents zones del territori han portat la decisió de suspendre els actes organitzats pel consistori: “La suspensió és una mesura preventiva per evitar que Cerdanyola del Vallès hagi de desfer la seva transició cap a la nova normalitat”

“L’escenari actual fa actuar amb prudència i seguir de forma estricta les recomanacions que aquests dies s’estan fent per part de les autoritats sanitàries de no celebrar actes multitudinaris i reduir les relacions socials a grups reduïts de menys de 20 persones”, assenyala l’Ajuntament.

Després d’ajornar la seva celebració, estava previst que la 21a edició es pugués celebrar del dilluns 31 d’agost al divendres 4 de setembre. L’ubicació havia de ser el Parc del Turonet adaptant-se a les mesures de seguretat per la Covid-19. 

FOTO PORTADA: El Parc del Turonet, durant una edició anterior del Fantosfreak | Helena Rodríguez

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: