L’empresa importadora de vins gourmet i organització d’esdeveniments DIVINOS & DIVINAS ha arribat a Bellaterra aquest any i vol celebrar-ho amb una festa d’inauguració el pròxim dijous 23 de juliol. La cita coincidirà amb la Diada de Sant Jordi, aquest any aplaçada de l’abril al juliol i complirà amb totes les mesures de seguretat per a poder gaudir de vins internacionals, gastronomia argentina i un ampli i agradable jardí.

El format serà afterwork party a partir de les 18.30 h al jardí de la seu de l’empresa, situada a la carretera de Bellaterra, 61. Es tractarà d’un esdeveniment festiu amb què des de DIVINOS & DIVINAS volen donar a conèixer el seu projecte que, tot i que està instal·lat a Bellaterra des del febrer, ha hagut de patir el tancament pel confinament. Ara, en un nou context, l’equip de DIVINOS & DIVINAS obren les seves portes per a presentar-se al veïnat amb una jornada festiva, relaxada i amb totes les comoditats i mesures de seguretat.

La trobada serà oberta a tothom amb una copa de benvinguda, un “asado argentino”, tapes i altres tastets de la gastronomia argentina. Una oportunitat ideal per a conèixer la seva proposta al panorama gastronòmic i enològic bellaterrenc.

Es tracta, a més, d’una data clau, ja que es durà a terme el mateix dia que el Dia del Llibre i la Rosa, que ha d’ajudar a comerciants i veïnat a celebrar un Sant Jordi que, enguany, va haver de ser aplaçat. Una jornada de llibres i roses que pot tenir un final de qualitat pel paladar, just a l’entrada de Bellaterra, en un ambient idíl·lic.

Patricia Maleta i Karin Lundberg, de Divinos & Divinas | Divinos & Divinas

Divinos & Divinas

Comercialització de vins internacionals, boutique i organització d’esdeveniments per a empreses i particulars.

Pàgina Web: www.divinosydivinas.com/
Direcció: ctra. de Bellaterra, 61
Telèfon: 936 742 652
Email: hola@divinosydivinas.com
Horari:  De dilluns a divendres, de 09 h a 18.00 h
Facebook: @divinosydivinas
Instagram: vinosdivinosydivinas