Vine a gaudir d’un tast de vins i “asado” argentí a Bellaterra

by | jul. 16, 2020 | Comerços Amics

Des de Divinos i Divinas conviden a una inauguració a un ambient màgic | Cedida

L’empresa importadora de vins gourmet i organització d’esdeveniments DIVINOS & DIVINAS ha arribat a Bellaterra aquest any i vol celebrar-ho amb una festa d’inauguració el pròxim dijous 23 de juliol. La cita coincidirà amb la Diada de Sant Jordi, aquest any aplaçada de l’abril al juliol i complirà amb totes les mesures de seguretat per a poder gaudir de vins internacionals, gastronomia argentina i un ampli i agradable jardí.

El format serà afterwork party a partir de les 18.30 h al jardí de la seu de l’empresa, situada a la carretera de Bellaterra, 61. Es tractarà d’un esdeveniment festiu amb què des de DIVINOS & DIVINAS volen donar a conèixer el seu projecte que, tot i que està instal·lat a Bellaterra des del febrer, ha hagut de patir el tancament pel confinament. Ara, en un nou context, l’equip de DIVINOS & DIVINAS obren les seves portes per a presentar-se al veïnat amb una jornada festiva, relaxada i amb totes les comoditats i mesures de seguretat.

La trobada serà oberta a tothom amb una copa de benvinguda, un “asado argentino”, tapes i altres tastets de la gastronomia argentina. Una oportunitat ideal per a conèixer la seva proposta al panorama gastronòmic i enològic bellaterrenc.

Es tracta, a més, d’una data clau, ja que es durà a terme el mateix dia que el Dia del Llibre i la Rosa, que ha d’ajudar a comerciants i veïnat a celebrar un Sant Jordi que, enguany, va haver de ser aplaçat. Una jornada de llibres i roses que pot tenir un final de qualitat pel paladar, just a l’entrada de Bellaterra, en un ambient idíl·lic.

Patricia Maleta i Karin Lundberg, de Divinos & Divinas | Divinos & Divinas

Divinos & Divinas

Comercialització de vins internacionals, boutique i organització d’esdeveniments per a empreses i particulars.

Pàgina Web: www.divinosydivinas.com/
Direcció: ctra. de Bellaterra, 61
Telèfon: 936 742 652
Email: hola@divinosydivinas.com
Horari:  De dilluns a divendres, de 09 h a 18.00 h
Facebook: @divinosydivinas
Instagram: vinosdivinosydivinas

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: