El pròxim 23 de juliol Bellaterra estarà de festa. Els enamorats de la literatura i els amants de les flors es preparen per celebrar el Sant Jordi que enguany va quedar confinat.

La Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes de Catalunya han preparat el Dia del Llibre i la Rosa per aquest 23 de juliol, amb totes les garanties sanitàries perquè es pugui seguir celebrant de manera descentralitzada evitant aglomeracions i amb tots els protocols validats pel Procicat. A escala de Bellaterra el quiosc i llibreria Paper’s ja s’ha posat en marxa amb la col·laboració de BellaterraDiari.

Els dos agents bellaterrencs, juntament amb altres empreses i comerços del poble, dinamitzaran una jornada en la qual es podran comprar de forma habitual llibres i algunes roses.

Per la seva part, des de BellaterraDiari s’entrevistarà a diversos autors, de qui es podran rebre exemplars signats. Entre ells escriptors Plàcid Garcia Planas, Edu Cots, Alex Romaní, Jordi Jordana, Elena Val, Josep Guixà, Manuel Trallero, Nely Villegas i Genís Sinca.

Els llibres seran els protagonistes | Toni Alfaro
Els llibres seran els protagonistes | Toni Alfaro

Paral·lelament es durà a terme un sorteig de mil butlletes amb diferents premis aportats pels comerciants locals, com descomptes a Taller de Serveis, publicitat a BellaterraDiari, esmorzars a la cafeteria Bonaparte, un lot de vins de Divinos & Divinas i menús de diferents restaurants bellaterrencs; entre ells el Bar del Club, Can Edo, Marcs, Sant Pancraç i Ébano.

La jornada estarà marcada per les intenses mesures de seguretat per evitar contagis. En cas de possibles rebrots, la llibreria organitzaria servei d’entrega a domicili i BellaterraDiari traslladaria les diferents entrevistes al mitjà digital.

Una iniciativa que vol animar la jornada que va haver de ser posposada per la pandèmia de coronavirus i el confinament. Servirà com una manera, alhora, de revitalitzar la vida social i comercial del poble.

Si voleu demanar cita prèvia per les signatures de llibres, truqueu a la Llibreria Paper’s, al 93 592 10 93.