Bellaterra prepara el Dia del Llibre i la Rosa pel dijous 23 de juliol

by | jul. 17, 2020 | Cultura

Imatge de Sant Jordi a Bellaterra durant el 2018 | Laia TR

El pròxim 23 de juliol Bellaterra estarà de festa. Els enamorats de la literatura i els amants de les flors es preparen per celebrar el Sant Jordi que enguany va quedar confinat.

La Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes de Catalunya han preparat el Dia del Llibre i la Rosa per aquest 23 de juliol, amb totes les garanties sanitàries perquè es pugui seguir celebrant de manera descentralitzada evitant aglomeracions i amb tots els protocols validats pel Procicat. A escala de Bellaterra el quiosc i llibreria Paper’s ja s’ha posat en marxa amb la col·laboració de BellaterraDiari.

Els dos agents bellaterrencs, juntament amb altres empreses i comerços del poble, dinamitzaran una jornada en la qual es podran comprar de forma habitual llibres i algunes roses.

Per la seva part, des de BellaterraDiari s’entrevistarà a diversos autors, de qui es podran rebre exemplars signats. Entre ells escriptors Plàcid Garcia Planas, Edu Cots, Alex Romaní, Jordi Jordana, Elena Val, Josep Guixà, Manuel Trallero, Nely Villegas i Genís Sinca.

Els llibres seran els protagonistes | Toni Alfaro
Els llibres seran els protagonistes | Toni Alfaro

Paral·lelament es durà a terme un sorteig de mil butlletes amb diferents premis aportats pels comerciants locals, com descomptes a Taller de Serveis, publicitat a BellaterraDiari, esmorzars a la cafeteria Bonaparte, un lot de vins de Divinos & Divinas i menús de diferents restaurants bellaterrencs; entre ells el Bar del Club, Can Edo, Marcs, Sant Pancraç i Ébano.

La jornada estarà marcada per les intenses mesures de seguretat per evitar contagis. En cas de possibles rebrots, la llibreria organitzaria servei d’entrega a domicili i BellaterraDiari traslladaria les diferents entrevistes al mitjà digital.

Una iniciativa que vol animar la jornada que va haver de ser posposada per la pandèmia de coronavirus i el confinament. Servirà com una manera, alhora, de revitalitzar la vida social i comercial del poble.

Si voleu demanar cita prèvia per les signatures de llibres, truqueu a la Llibreria Paper’s, al 93 592 10 93.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: