L’exbellaterrenca Mònica Terribas deixa ‘El matí de Catalunya Ràdio’

by | jul. 17, 2020 | Cultura, Societat

Mònica Terribas, a l'Arxiu Nacional de Catalunya | Artur Ribera

La que va ser veïna de Bellaterra i un dels noms més destacats del periodisme actual, Mònica Terribas, deixa el matinal de Catalunya Ràdio. Així ho ha explicat aquest divendres 17 de juliol, a l’inici del programa, a les 7 h, tot indicant als oients que “l’any que ve no estaré amb vosaltres”.

Terribas ha dit en el seu comiat que deixa la seva tasca “no per raons personals, no per raons familiars, ni perquè estigui cansada”. L’exbellaterrenca explica que “he decidit deixar ‘El matí de Catalunya Ràdio’ perquè crec que els engranatges d’una màquina tan exigent com aquesta no es poden permetre cap grinyol, i menys ara, i els engranatges grinyolen”.

Des de l’espai matinal ha desitjat molta sort a Catalunya Ràdio a partir d’ara, i ha assegurat que la direcció “trobarà una nova enginyera o enginyer que faci rutllar aquest meravellós motor com ells volen”. Alhora, ha volgut recordar que, “amb errors i amb errades, no ens hem traït en el servei que fem a la societat“, i ha explicat que seguirà estimant els mitjans públics de Catalunya on “hi ha un immens talent a totes i cadascuna de les categories professionals que li donen sentit i vida”.

Sobre els seus motius per deixar el programa de ràdio, ha reflexionat que “hi ha moments en la vida de cadascú en què has de triar la qualitat de vida amb la que vols treballar”.

FOTO PORTADA: Mònica Terribas, a l’Arxiu Nacional de Catalunya | Artur Ribera

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: