Noves restriccions a l’Àrea Metropolitana pel COVID-19 que no afecten a Bellaterra

by | jul. 17, 2020 | Societat

Vistes de Barcelona des del Tibidabo | Cedida

La Generalitat de Catalunya ha anunciat noves restriccions a alguns municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona davant l’evolució de la pandèmia del coronavirus. Tot i que Bellaterra i Cerdanyola no es veuen afectats per les mesures anunciades, municipis propers com Montcada i Reixac i Barcelona hauran de complir amb les restriccions. 

Els municipis afectats són Barcelona, Viladecans, el Prat, Sant Joan Despí, Sant Boi, Cornellà, Sant Just, Esplugues, l’Hospitalet, Montcada, Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona. La Generalitat també exten les mesures a a Noguera i la resta del Segrià. En una roda de premsa aquest 17 de juliol, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha reconegut que hi ha transmissió comunitària i ha avisat que aquesta és “l’última oportunitat” abans de fer un confinament més dràstic de la població.

El Govern recomana no sortir de casa ni anar a segones residències, i ha anunciat el tancament de cinemes, teatres, esdeveniments esportius, gimnasos i locals d’oci nocturn. Així mateix, limita l’aforament interior de bars i restaurants al 50% i a un màxim de 10 persones en les reunions privades i públiques –amics i familiars, però també de feina. També queden prohibides les visites a residències de gent gran i s’incrementaran les mesures d’higiene als locals comercials.

FOTO PORTADA: Barcelona i bona part de la seva àrea metropolitana sí hauran d’aplicar restriccions | Cedida

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: