Uns lladres roben aparells d’electrònica a dos domicilis de les cases Sert

by | jul. 17, 2020 | Successos

Cases Sert, al campus de Bellaterra de la UAB | Google Maps

Dos robatoris a les conegudes com a “cases Sert“, al carrer Arquitecte Josep Lluís Sert del campus de Bellaterra de la UAB, van acabar amb la sostracció de diversos dispositius electrònics. Es van produir aquest dissabte 11 de juliol, al voltant de les 23 h, segons indiquen veïns de la zona.

Els lladres van entrar al número 52 i 56 del carrer d’habitatges de professors i personal investigador de la Universitat Autònoma i, segons indiquen els veïns, no hi va haver cap agressió. Després de trobar-se amb finestres obertes, els afectats van trucar a la seguretat privada de la Universitat, i els van indicar que es mantinguessin a l’exterior de les cases per evitar possible contacte amb els lladres. I és que suposaven que podien seguir a l’interior dels habitatges.

Tanmateix, després de l’arribada de tres patrulles de la seguretat privada i diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, es va comprovar que els lladres havien marxat. S’havien endut alguns telèfons mòbils, tauletes i un ordinador, entre altres objectes. Després que la policia científica anés l’endemà, es va arribar a la conclusió que eren professionals, ja que havien emprat guants i desactivat els detectors de presència del carrer.

Des dels Mossos d’Esquadra asseguren que s’està buscant als autors dels robatoris, tot i que admeten que serà difícil trobar-los. Destaquen a més que a aquesta zona no és habitual que hi hagi problemàtiques de seguretat a causa del cos privat de vigilància de l’Autònoma.

FOTO PORTADA: Cases Sert, al campus de Bellaterra de la UAB | Google Maps

Vols llegir més…?

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: