El TSJC dóna la raó a l’Ajuntament en relació les pilones de la plaça Mare de Déu de Montserrat

by | jul. 20, 2020 | Societat

Plaça de la Mare de Déu de Montserrat a Bellaterra | Toni Alfaro

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha tombat l’acord de la Junta de Veïns de l’EMD per regular el trànsit de vehicles amb pilones al carrer que puja al Pla dels Estels des de la plaça de la Mare de Déu de Montserrat. Així es va publicar al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Barcelona del 17 de juliol, amb data de 8 de juliol, en una resolució que donava la raó a l’Ajuntament de Cerdanyola.

L’acord va tirar endavant al ple del 27 de juliol de 2016 amb els vots a favor de Gent per Bellaterra i Convergència Democràtica de Catalunya, i l’abstenció d’Esquerra Republicana, segons recull l’acta de la sessió. Ara, però, la resolució implica que el Ple bellaterrenc haurà de formular un nou acord per regular el trànsit a la zona o deixar el pas lliure entre la plaça i el camí asfaltat que puja al Pla dels Estels.

Segons indiquen diversos veïns, la pilona de la plaça de la Mare de Déu de Montserrat no es va arribar a estrenar mai, tot i que el dispositiu per regular el pas sí que està instal·lat. La instal·lació d’aquesta pilona va tenir un cost de 18.503,33 euros a més d’altres despeses com el cost aproximat de manteniment (1.500 euros anuals) i altres despeses pel servei.

D’altra banda, la sentència del TSJC fa explícit que l’EMD de Bellaterra haurà de pagar 2.000 euros en concepte dels costos del contenciós administratiu.

Resolució del TSJC sobre les piliones de la plaça de la Mare de Déu de Montserrat | BOP

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. L'EMD aprova definitivament una taxa per cobrar a les empreses de subministrament - BellaterraDiari - […] de fer política”, recordant que contenciosos com el de la zona verda, les càmeres, les pilones i les funcions…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: