[VÍDEO] Vídeo del Ple ordinari de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra de juliol del 2020

by | jul. 21, 2020 | Vídeos dels plens a l'EMD

El plenari de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra de juliol del 2020 va destacar per ser el primer Ple telemàtic de l’entitat per causa del COVID-19. El Ple es va retransmetre en directe a través del Facebook de l’EMD de Bellaterra.

Durant el ple es van formular fins a 14 punts, entre els que es van tractar els decrets de presidència duts a terme durant els mesos de pandèmia. També es van fer quatre propostes per part d’Esquerra Republicana a Bellaterra.

A la part de Precs i preguntes es van fer 13 preguntes dels partits de la oposició, així com una enviada per un veí de Bellaterra.

Podeu llegir la crònica aquí o veure el vídeo a continuació:

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: