[VÍDEO] Vídeo del Ple ordinari de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra de juliol del 2020

by | jul. 21, 2020 | Vídeos dels plens a l'EMD

El plenari de la Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra de juliol del 2020 va destacar per ser el primer Ple telemàtic de l’entitat per causa del COVID-19. El Ple es va retransmetre en directe a través del Facebook de l’EMD de Bellaterra.

Durant el ple es van formular fins a 14 punts, entre els que es van tractar els decrets de presidència duts a terme durant els mesos de pandèmia. També es van fer quatre propostes per part d’Esquerra Republicana a Bellaterra.

A la part de Precs i preguntes es van fer 13 preguntes dels partits de la oposició, així com una enviada per un veí de Bellaterra.

Podeu llegir la crònica aquí o veure el vídeo a continuació:

Vols llegir més…?

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

[VÍDEO] Ple ordinari del 18 d’octubre

unanimitat per a cedir les 12 càmeres de videovigilància de Bellaterra a la Policia Local de Cerdanyola, el debat entorn la participació dels joves a la Festa Major, i la dimissió de la vocal de cultura Mei Barceló, arran la polèmica a Twitter.

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

[VÍDEO] Ple extraordinari 14 d’octubre

pressupost; ha estat aprovada, tot i que sense el suport de l’oposició. L’aprovació no es podia debatre al ple ordinari del dia 18 d’octubre, ja que el termini de votació finalitza el dia 15 d’octubre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: