Dues persones han sigut atropellades per una furgoneta a l’avinguda de Bartomeu de Bellaterra, a l’altura del seu número 10. L’accident s’ha produit la tarda d’aquest dimecres 22 de juliol, al voltant de les 15.05 h, i ha afectat a un noi de 17 anys i una dona de 54.

Al lloc de l’accident s’hi han desplaçat quatre dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), a més d’una ambulància i un camió dels Bombers de la Generalitat. També hi han acudit dues dotacions de la Policia Local de Cerdanyola.

Bombers, Policia Local i SEM han acudit al lloc de l'accident | Toni Alfaro
Bombers, Policia Local i SEM han acudit al lloc de l’accident | Toni Alfaro

A hores d’ara es desconeix la situació exacta dels afectats. Tot i això, les persones atropellades haurien estat traslladades al Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Cerdanyola-Ripollet. Segons informacions del SEM, les víctimes han arribat al centre d’urgències amb diagnòstic menys greu, amb contunsions a valorar per part dels experts.

Segons informa la Policia Local de Cerdanyola, el conductor de la furgoneta ha donat negatiu en les proves d’alcoholèmia i drogues i s’estan investigant els fets.

La Policia ha hagut de regular el trànsit a la zona del sinistre | Toni Alfaro

FOTO PORTADA | L’accident ha sigut a una de les corbes de la BV-1414, ben a prop de la plaça del Pi | Toni Alfaro