La jornada del Dia del Llibre i la Rosa enguany serà aquest dijous 23 de juliol. La Llibreria Paper’s i BellaterraDiari juntament amb tots els comerços i restaurants bellaterrencs han preparat una jornada de celebració conjunta d’aquest Sant Jordi de juliol. La festa de la literatura i les flors se celebrarà durant tot el dia a la plaça del Pi, davant i a dins del local de la llibreria i papereria bellaterrenca.

Des de les 10.30 fins a les 19 h, tots els interessats podran passar a gaudir de llibres i roses, tasts gastronòmics dels restaurants bellaterrencs, degustació de vins de Divinos i Divinas i signatures s’exemplars. Especialment, però, destacaran les entrevistes a diferents autors de Bellaterra i arreu, que ens parlaran de les seves obres i la seva creació.

Cartell amb els autors que seran entrevistats | Redacció

Els autors passaran per la llibreria al llarg de tota la jornada, tot i que alguns ens acompanyaran durant tot el dia. Una diada de Sant Jordi desplaçada en el calendari que permetrà conèixer el testimoni de fins a 9 autors, que vindran a presentar les seves obres a diferents hores del dia:

  • 10.30 h -Plàcid Garcia-planas, amb La capsa vermella
  • 11 h – Edu Cots i Carles Humet, amb Con Impala llegará
  • 12 h – Àlex Romaní, amb Manual de Rallyes
  • 13 h – Josep Guixà i Manuel Trallero, amb Pujol. Todo era mentira
  • 16 h – Elena Val, amb Núvols al cap
  • 17 h – Genís Sinca, amb Honorables catalans i Ramón Fuster i Rabés. Biografia del mestre
  • 18 h – Nelly Villegas, amb Bajo el árbol del mango
  • 19 h – Jordi Jordana, amb El peso de la duda

Tots els interessats en adquirir exemplars signats, poden demanar cita prèvia per a obtenir la seva signatura enviant un WhatsApp al 632 226 735.