Fins a 9 autors participaran en el Dia del Llibre i la Rosa de Bellaterra

by | jul. 22, 2020 | Cultura

La jornada del Dia del Llibre i la Rosa enguany serà aquest dijous 23 de juliol. La Llibreria Paper’s i BellaterraDiari juntament amb tots els comerços i restaurants bellaterrencs han preparat una jornada de celebració conjunta d’aquest Sant Jordi de juliol. La festa de la literatura i les flors se celebrarà durant tot el dia a la plaça del Pi, davant i a dins del local de la llibreria i papereria bellaterrenca.

Des de les 10.30 fins a les 19 h, tots els interessats podran passar a gaudir de llibres i roses, tasts gastronòmics dels restaurants bellaterrencs, degustació de vins de Divinos i Divinas i signatures s’exemplars. Especialment, però, destacaran les entrevistes a diferents autors de Bellaterra i arreu, que ens parlaran de les seves obres i la seva creació.

Cartell amb els autors que seran entrevistats | Redacció

Els autors passaran per la llibreria al llarg de tota la jornada, tot i que alguns ens acompanyaran durant tot el dia. Una diada de Sant Jordi desplaçada en el calendari que permetrà conèixer el testimoni de fins a 9 autors, que vindran a presentar les seves obres a diferents hores del dia:

  • 10.30 h -Plàcid Garcia-planas, amb La capsa vermella
  • 11 h – Edu Cots i Carles Humet, amb Con Impala llegará
  • 12 h – Àlex Romaní, amb Manual de Rallyes
  • 13 h – Josep Guixà i Manuel Trallero, amb Pujol. Todo era mentira
  • 16 h – Elena Val, amb Núvols al cap
  • 17 h – Genís Sinca, amb Honorables catalans i Ramón Fuster i Rabés. Biografia del mestre
  • 18 h – Nelly Villegas, amb Bajo el árbol del mango
  • 19 h – Jordi Jordana, amb El peso de la duda

Tots els interessats en adquirir exemplars signats, poden demanar cita prèvia per a obtenir la seva signatura enviant un WhatsApp al 632 226 735.

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: