Anul·lada la Festa Major de Bellaterra 2020

by | jul. 23, 2020 | Cultura, Festa Major, Societat

La Festa Major de Bellaterra 2020 ha estat finalment anul·lada definitivament. Segons ha fet públic l’EMD en un vídeo informatiu “L’EMD de Bellaterra ha pres la decisió de suspendre la Festa Major d’aquest any per reduïr al màxim el risc de contagis de la covid-19”.

Amb aquesta mesura l’administració aposta per prioritzar la salut de tota la ciutadania vistos també els nous contagis ocorreguts en forma de rebrots, en diferents parts de Catalunya les darreres setmanes.

A principis de juny, l’administració ja proposava que la Festa Major fos virtual. Després d’una primera reunió del Consell de Cultura, però, – l’òrgan de la institució on hi ha representació de totes les entitats – el format va trontollar. Encara a finals de juny, les diferents entitats i col·lectius apostaven per intentar mantenir un format presencial o semi-presencial amb flexibilitat i en consonància amb les mesures de seguretat sanitària.

La decisió final ha arribat aquest 22 de juliol, d’anul·lar la festa del poble que s’havia de celebrar del 4 al 6 de setembre d’enguany.

FOTO: Inflables durant la Festa Major de l’any passat. AUTOR: Albert Trepat

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: