Anul·lada la Festa Major de Bellaterra 2020

by | jul. 23, 2020 | Cultura, Festa Major, Societat

La Festa Major de Bellaterra 2020 ha estat finalment anul·lada definitivament. Segons ha fet públic l’EMD en un vídeo informatiu “L’EMD de Bellaterra ha pres la decisió de suspendre la Festa Major d’aquest any per reduïr al màxim el risc de contagis de la covid-19”.

Amb aquesta mesura l’administració aposta per prioritzar la salut de tota la ciutadania vistos també els nous contagis ocorreguts en forma de rebrots, en diferents parts de Catalunya les darreres setmanes.

A principis de juny, l’administració ja proposava que la Festa Major fos virtual. Després d’una primera reunió del Consell de Cultura, però, – l’òrgan de la institució on hi ha representació de totes les entitats – el format va trontollar. Encara a finals de juny, les diferents entitats i col·lectius apostaven per intentar mantenir un format presencial o semi-presencial amb flexibilitat i en consonància amb les mesures de seguretat sanitària.

La decisió final ha arribat aquest 22 de juliol, d’anul·lar la festa del poble que s’havia de celebrar del 4 al 6 de setembre d’enguany.

FOTO: Inflables durant la Festa Major de l’any passat. AUTOR: Albert Trepat

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: