Amb el final del mes de juliol arriben els dies amb menys afluència de bellaterrencs i bellaterrenques al carrer. Sigui perquè marxin de vacances o per la calor, el fet és que durant l’agost la majoria dels veïns i veïnes de Bellaterra es mouen poc pels comerços de la plaça del Pi. Per això són molts els establiments que adapten els seus horaris al cor de l’estiu, també en aquest 2020 excepcional.

Enguany els horaris dels comerços de la plaça del Pi de Bellaterra seran els següents:

 • El Bar del Club Bellaterra: el bar del Club Bellaterra romandrà tancat entre el 10 i el 23 d’agost, i tornaran a obrir el dia 24 amb el seu horari i serveis habituals
 • Club Bellaterra: el club esportiu del poble romandrà obert durant tot el mes d’agost, a excepció del dia 15; entre el dia 3 i el 7, així com entre el 24 i el 28, obriran de les 9 a les 22.30 h; finalment, entre el 8 i el 23 d’agost obriran entre les 10 i les 20 h. Des del club esportiu indiquen que durant tots aquest dies (del 3 al 28 d’agost) no es faran classes dirigides, i s’haurà d’accedir a les instal·lacions per la porta del carrer Luís de Ábalos
 • Veterinària i perruqueria canina Family Can: tancaran entre el 10 i el 23 d’agost, i la resta de dies obriran en el seu horari normal
 • Farmàcia Bellaterra: tancarà entre el 15 i el 23 d’agost, mentre que entre el 3 i el 14 obriran entre les 9 i les 14 h; dissabtes i diumenges obriran entre les 10 i les 13.30 h, mentre que a partir del dia 24 tornaran amb el seu horari normal
 • Llibreria i papereria Paper’s: es mantindrà oberta durant tot el mes d’agost, entre les 8 i les 13 h
 • Taller de Serveis: estaran tancats presencialment entre el 3 i el 27 d’agost, tot i que estaran disponibles per telèfon al 600 42 48 30
 • Perruqueria Teresa Romero: romandrà tancada entre el 14 i el 23 d’agost; la resta de dies el negoci estarà obert amb el seu horari normal
 • BellaterraDiari, diari i agència de comunicació: El diari local i estudi bellaterrenc seguirà en marxa, però amb un contingut més periòdic. Per a notícies, publicitat o informació es podrà contactar amb info@bellaterradiari.cat o al 696 56 94 59
 • Hostal Sant Pancraç: l’establiment de restauració estarà obert fins el 14, quan tancarà fins el dia 26; la resta de dies, obriran entre les 7.30 i les 17.30 h
 • Axis Immobiliària: l’establiment estarà tancat entre el 6 i el 26 d’agost; la resta del mes funcionaran amb el seu horari normal
 • Forn de pa i cafeteria Bonaparte: entre el 10 i el 23 d’agost obriran entre les 7.45 i les 14 h
 • Supermercat Condis: el supermercat de Bellaterra obrirà en el seu horari normal durant el mes d’agost, entre les 9 i les 21.30 h
 • Assegurances Garcia-Planas: estaran tancats per vacances entre el 27 de juliol i l’11 d’agost; després, es podran trobar presencialment al Taller de Serveis de les 9 fins les 15 h, fins a final de mes; durant els dies de tancament, però, estaran disponibles al 608 56 94 72