Final aquest diumenge 26 de juliol de la setmana del torneig de pàdel amb més rellevancia competitiva al Club Bellaterra. Des del dilluns 20, fins a 98 parelles van disputar els seus partits al club esportiu bellaterrenc pel Circuit Open Head, tots els dies, entre les 19 i les 00 h.

Una competició que recala tots els anys a Bellaterra, coneguda abans com el “Torneig Bronze”, organitzada per la Federació Catalana de Pàdel, i que durant el cap de setmana va desenvolupar la fase final.

Segons indiquen des del Club Bellaterra, entre els participants hi va haver un gran nivell d’exigència, des de joves promeses fins a jugadors consolidats al Circuit Català. D’altra banda, la terrassa del Club va ser el punt de trobada on els espectadors van gaudir de l’entorn esplèndid de Bellaterra i del servei del Bar del Club Bellaterra al baret de fusta.

Campions de primera categoria masculina | Club Bellaterra

Cal destacar que el torneig es va desenvolupar seguint els protocols marcats per la Federació Catalana de Pàdel i el Club Bellaterra, garantint la seguretat dels jugadors en tot moment, indiquen des del centre esportiu. Això, però, no va frenar una participació de la que a l’entitat esportiva se senten molt satisfets.

Destaquen també l’agraïment a un dels jutges àrbitres de la Federació Catalana de Pàdel amb més experiència del Circuit Català, Xavier Cartanyà, qui “va arbitrar la competició de forma excel·lent”.

Campiones de primera categoria femenina | Club Bellaterra

Les finals de cada categoria van resoldre’s de la següent manera: (Campions) / (Finalistes)

  • 1a Femenina: (C) Carla Méndez i Helena Méndez | (F) Júlia Gallifa i Martina Navarro.
  • 1a Masculina: (C) Izan Marín i Belar Vera | (F) Jordi Fuentes i Oriol Bellver.
  • 3a Masculina: (C) Max Cucurull i Servi Vidal | (F) Xavier Jurado i Sergio López
  • 4a Masculina: (C) Enric Sistare i Pol Giménez | (F) Antonio Garcia i Roberto Villareal