El comitè tècnic del Procicat va suspendre a tot Catalunya l’obertura al públic de discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacles aquest divendres 25. La Generalitat considera que la situació epidemiològica al conjunt de Catalunya obliga a adoptar “mesures especials de contenció” d’un seguit d’activitats per frenar la transmissió del virus de la Covid-19 i protegir la salut de la població.

Per això també queden suspeses a tot Catalunya les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments establerts en el punt precedent. A més, s’estableix l’horari de tancament de les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo, arreu del país, a les dotze de la nit.

La decisió arriba en un moment en què Salut qualifica de “crítica” la situació epidemiològica a Catalunya. A Cerdanyola i Bellaterra, els casos de COVID-19 segueixen pujant

El termini de durada de les mesures s’estableix en 15 dies. Es preveu que la resolució entri en vigor aquest dissabte, 25 de juliol.