Canvis en el recorregut de la línia e3 d’autobusos, amb parada a la Vila

by | jul. 28, 2020 | Societat

Autobús de la línia e3, al seu pas per Cerdanyola | Ferrocarril Ibérico (YouTube)

La línia e3 d’autobusos, que connecta directament Barcelona amb la Vila Universitària de la UAB, al seu campus de Bellaterra, variarà el seu recorregut. A causa d’unes obres al carrer de les Camèlies de Cerdanyola del Vallès, l’itinerari d’aquests busos es veurà afectat durant els caps de setmana.

Així, la línia e3 es desviarà pel carrer de de Santa Anna, avinguda de Catalunya, carrers de Francesc Layret i de Lluís Companys i avinguda de la Primavera, juntament amb altres línies al seu pas per Cerdanyola, com B4B2 i N62.

Es recuperen les parades de l’Ajuntament i Primavera (Ateneu) i Pla de les Alzines (mercat Fontetes), i els canvis afectaran també a les línies urbanes de la ciutat SU1 i SU3.

FOTO PORTADA: Autobús de la línia e3, al seu pas per Cerdanyola | Ferrocarril Ibérico (YouTube)

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: