La línia e3 d’autobusos, que connecta directament Barcelona amb la Vila Universitària de la UAB, al seu campus de Bellaterra, variarà el seu recorregut. A causa d’unes obres al carrer de les Camèlies de Cerdanyola del Vallès, l’itinerari d’aquests busos es veurà afectat durant els caps de setmana.

Així, la línia e3 es desviarà pel carrer de de Santa Anna, avinguda de Catalunya, carrers de Francesc Layret i de Lluís Companys i avinguda de la Primavera, juntament amb altres línies al seu pas per Cerdanyola, com B4B2 i N62.

Es recuperen les parades de l’Ajuntament i Primavera (Ateneu) i Pla de les Alzines (mercat Fontetes), i els canvis afectaran també a les línies urbanes de la ciutat SU1 i SU3.

FOTO PORTADA: Autobús de la línia e3, al seu pas per Cerdanyola | Ferrocarril Ibérico (YouTube)