El pas per les pilones es tancarà per unes obres al clavegueram

by | jul. 29, 2020 | Societat

Pilones a l'entrada de Bellaterra des de Can Sant Joan | Toni Alfaro

L’accés a Bellaterra per les pilones del Camí Antic de Sant Cugat, a tocar del polígon Can Sant Joan, estarà tallat al trànsit aquest divendres. Segons informa l’EMD de Bellaterra, les obres tallaran el final de la via en els dos sentits aquest dia 31 de juliol, entre les 8.30 i les 18 h.

L’administració bellaterrenca, indica que les obres de construcció d’una nova casa al carrer necessiten connectar els desaigües a la xarxa municipal de clavegueram. És per la complexitat de la tasca que es preveu que l’obra duri fins les 18 h, tot i que auguren que es podria restablir el trànsit abans.

Per a entrar o sortir de Bellaterra, l’EMD recomana que es pot emprar alternativament la carretera BV-1414 per anar a Sant Cugat i el seu polígon Can Sant Joan o a la B-30.

FOTO PORTADA: Pilones a l’entrada de Bellaterra des de Can Sant Joan | Toni Alfaro

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Es permet l’oci nocturn exterior i s’allarga l’horari de la restauració

Els locals d’oci nocturn exteriors podran obrir a partir de la mitjanit de dimecres a dijous fins les 3 de la matinada si els casos d’infectats per covid-19 segueixen baixant com fins ara. Tot i estar obligats a tancar a les 3 de la matinada, tindran mitja hora per desallotjar els clients. El mateix passarà en el cas de a restauració, a qui s’ampliarà mitja hora els seus horaris, fins la 1 de la matinada amb la posterior mitja hora de marge pel tancament.

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

La ‘macrobotellada’ de 8.000 persones a la UAB desperta una forta indignació

Al voltant 8.000 persones es van concentrar en una “botellada” la matinada de dissabte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Una trobada que va sorgir a través d’una falsa convocatòria festiva a la Facultat d’Enginyeria que havia corregut per les xarxes socials. Els milers de persones que hi van acudir, en descobrir que no hi havia cap festa formalment organitzada, van decidir igualment seguir la festa en forma de “botellada”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: