L’accés a Bellaterra per les pilones del Camí Antic de Sant Cugat, a tocar del polígon Can Sant Joan, estarà tallat al trànsit aquest divendres. Segons informa l’EMD de Bellaterra, les obres tallaran el final de la via en els dos sentits aquest dia 31 de juliol, entre les 8.30 i les 18 h.

L’administració bellaterrenca, indica que les obres de construcció d’una nova casa al carrer necessiten connectar els desaigües a la xarxa municipal de clavegueram. És per la complexitat de la tasca que es preveu que l’obra duri fins les 18 h, tot i que auguren que es podria restablir el trànsit abans.

Per a entrar o sortir de Bellaterra, l’EMD recomana que es pot emprar alternativament la carretera BV-1414 per anar a Sant Cugat i el seu polígon Can Sant Joan o a la B-30.

FOTO PORTADA: Pilones a l’entrada de Bellaterra des de Can Sant Joan | Toni Alfaro