L’anul·lació de la Festa Major i els 10 anys d’EMD centren l’edició de BellaterraDiari del juliol

by | jul. 29, 2020 | BellaterraDiari en Paper

Ja podeu consultar el recull de notícies del mes de juliol al nou exemplar en paper del BellaterraDiari, corresponent al número 22.

La nova edició del diari en paper se centra en dues fites fonamentals de l’actualitat de l’últim mes: l’anul·lació de la Festa Major de Bellaterra pel coronavirus i l’efemèride dels 10 anys de l’EMD de Bellaterra com a òrgan administratiu.

A més d’aquests temes, a l’edició de juliol tractem altres qüestions d’actualitat importants per a Bellaterra. Entre elles, es troba la primera trobada telemàtica dels partits a Bellaterra, reunits per primer cop després de cinc mesos. D’altra banda, també un accident de trànsit i l’èxit del Sant Jordi d’estiu.

Per últim, al nostre editorial del mes parlem i ens preguntem sobre les implicacions de la cancel·lació completa de la Festa Major.

Podeu llegir la versió en pdf a continuació:

BellaterraDiari en paper, número 22, edició de juliol del 2020

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.

Vols llegir més…?

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Ja podeu trobar als carrers l’edició d’octubre de Bellaterra Diari

Arriba l’edició del mes d’octubre en paper de Bellaterra Diari i la podeu trobar als comerços i a les bústies. Aquest mes hem posat el focus a l’atac informàtic produït a la UAB la matinada de l’11 d’octubre i que avui dia encara no s’ha pogut resoldre

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: