Ja podeu consultar el recull de notícies del mes de juliol al nou exemplar en paper del BellaterraDiari, corresponent al número 22.

La nova edició del diari en paper se centra en dues fites fonamentals de l’actualitat de l’últim mes: l’anul·lació de la Festa Major de Bellaterra pel coronavirus i l’efemèride dels 10 anys de l’EMD de Bellaterra com a òrgan administratiu.

A més d’aquests temes, a l’edició de juliol tractem altres qüestions d’actualitat importants per a Bellaterra. Entre elles, es troba la primera trobada telemàtica dels partits a Bellaterra, reunits per primer cop després de cinc mesos. D’altra banda, també un accident de trànsit i l’èxit del Sant Jordi d’estiu.

Per últim, al nostre editorial del mes parlem i ens preguntem sobre les implicacions de la cancel·lació completa de la Festa Major.

Podeu llegir la versió en pdf a continuació:

BellaterraDiari en paper, número 22, edició de juliol del 2020

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.