L’anul·lació de la Festa Major i els 10 anys d’EMD centren l’edició de BellaterraDiari del juliol

by | jul. 29, 2020 | BellaterraDiari en Paper

Ja podeu consultar el recull de notícies del mes de juliol al nou exemplar en paper del BellaterraDiari, corresponent al número 22.

La nova edició del diari en paper se centra en dues fites fonamentals de l’actualitat de l’últim mes: l’anul·lació de la Festa Major de Bellaterra pel coronavirus i l’efemèride dels 10 anys de l’EMD de Bellaterra com a òrgan administratiu.

A més d’aquests temes, a l’edició de juliol tractem altres qüestions d’actualitat importants per a Bellaterra. Entre elles, es troba la primera trobada telemàtica dels partits a Bellaterra, reunits per primer cop després de cinc mesos. D’altra banda, també un accident de trànsit i l’èxit del Sant Jordi d’estiu.

Per últim, al nostre editorial del mes parlem i ens preguntem sobre les implicacions de la cancel·lació completa de la Festa Major.

Podeu llegir la versió en pdf a continuació:

BellaterraDiari en paper, número 22, edició de juliol del 2020

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de maig. Aquesta vegada, hem reflexionat sobre l’afectació que la pandèmia ha tingut en la nostra manera de treballar i, per tant, en el nostre estil de vida

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: